WordPress Erbjuder Nu Webbplatsutvecklingstjänster

januari 14, 2021
WordPress erbjuder nu webbplatsutvecklingstjänster

WordPress Erbjuder Nu Webbplatsutvecklingstjänster

WordPress kommersiella arm uppgav att de gick in i webbplatsbyggnadsverksamheten. Meddelandet välkomnades generellt inte av WordPress-webbutvecklingsgemenskapen. Många slappnade av sin reaktion och såg möjligheter när mer information blev tillgänglig.

WordPress-företag

WordPress är mer än utvecklingsgemenskapen med öppen källkod som finns på WordPress.org.

Det finns också intäktsdriven webbsida som underlättas på WordPress.com-domänen som erbjuder webbhotell och registrering av domännamn, bland andra relaterade tjänster.

WordPress.com-verksamheten är en del av en större samling av WordPress-relaterade organisationer som ligger under Automattic-paraplyet.

Systerwebbplatser som drivs via Automattic inkluderar bland annat WooCommerce, Gravatar, Jetpack och Akismet.

Automattics slogan är:

“Vi gör inte programvara gratis, vi gör det för frihet.”

Byggd av WordPress

WordPress-ekosystemet har blomstrat eftersom webbprogrammerare och utvecklare har lagt till att bygga och testa WordPress CMS med öppen källkod och därför har de en otrolig programvara för att erbjuda webbdesigntjänster, plugins och teman.

Men nu används WordPress-varumärket för att sälja webbutveckling, vilket är ett skede som erbjuder plugins eller hosting.

Tjänsten heter Byggd av WordPress.

Som anges av den officiella webbsidan:

“Oavsett om du behöver en snabb och performant e-handelsbutik för dina produkter och / eller tjänster, en polerad webbplats för ditt professionella tjänsteföretag eller en pedagogisk webbplats för dina onlinekurser, våra experter kan bygga den åt dig på WordPress.com …”

Planer för byggarbetsplatser

Webbsidan Built By WordPress erbjuder tre typer av “webbplatsbyggnadsplaner” som är centrerade kring tre typer av webbplatser.

  • Onlinebutiker
  • Lärorika platser
  • Professionella tjänster

Det omfattar e-handel, onlinekurser, utbildningswebbplatser och webbplatser för professionella tjänster. Den sista kategorin, webbplatser för professionella tjänster kan vara fysiska destinationer i närheten som en yogastudio eller ett flyttföretag.

Målsidan uttrycker att en ”engagemangschef” tilldelas platsbyggnadsprojektet som fyller i som den som går till personen.

Webbplatsernas kostnad börjar vid $ 4 900. Men konstigt erbjuds erbjudandet till en begränsad gräns.

Enligt webbplatsen:

“Anpassade webbplatser som börjar på $ 4 900, men utrymmet är för närvarande begränsat när vi lanserar den här nya tjänsten.”

Citat

Meddelande om blogg

Låt våra experter bygga din drömwebbplats

Officiell byggd av WordPress-sida

Byggd av WordPress

Vi på CodeLedge erbjuder de bästa SEO-vänliga WordPress-utvecklingstjänsterna i Sverige. Våra WordPress-utvecklare är mycket professionella för att utveckla den väl optimerade webbplatsen för typ av verksamhet. Prova våra WordPress-utvecklingstjänster. Mejla oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »