Varför välja Shopify för din e-handelswebbplats i Sverige

augusti 4, 2020
Varför välja Shopify för din e-handelswebbplats i Sverige

Varför välja Shopify för din e-handelswebbplats i Sverige

Shopify är en e-handelsplattform som har transporterat boende till utvecklingen av en onlinebutik, accepterat betalningar och hanterat varulager. Utan problem med att hantera teknik som säkerhet, webbhotell etc.

En detaljerad översikt

Shopify är en egen värdlösning men inte alls som WooCommerce, Shopify erbjuder inga kostnadsfria planer men kostnaden är rimlig. Den här värdlösningen gör din butik redo mycket snabbt eftersom det inte finns någon extra programvara att installera. Ungefär samma som WooCommerce, det finns olika teman precis som tillägg som erbjuds av Shopify som förskönar din butik.

Shopifys huvudfunktion inkluderar:

Antal professionella teman tillgängliga från Shopify samt teman tillgängliga på Envato Marketplace

  • Den är väl lyhörd och är skyldig en mobilvänlig design
  • Ger förmågan att äga ditt domännamn
  • En komplett tillgänglighet för bloggplattformar
  • Tillhandahåller djupgående rapporter och webbplatsanalys
  • Sociala medier och integration via e-postmarknadsföring
  • Produktvariation, recensioner och rabatter

Designa alternativ

Trots att Shopify inte är så mycket av en funktion som är rik som andra. Det ger ett anständigt sortiment av teman till att börja med. Dess teman sträcker sig från gratis till betald. Om du vill inkludera ytterligare funktioner ger Envato Market ett fantastiskt val av välkända och prisvärda Shopify-teman. Dess teman erbjuder funktioner som zooma in faciliteter, snabbvisningsalternativ, nyhetsbrev, lookböcker, social delning, enorma menyer och mycket mer än dessa. Du har ett stort urval av mångsidiga teman att välja.

Sökmotoroptimering

Shopify-utvecklingstjänster har ägnat servrar som endast riktar sig till Shopify-butiker. Dess övergripande prestanda är mycket bättre jämfört med WordPress. Det har integrerat SEO-funktioner som bildoptimering, taggar, alt, definierande titlar och produktbeskrivningar. En annan fördel är att SSL-certifiering åtföljer varje Shopify-plan utan avgifter.

Hur det hjälper dig att sälja

Shopify erbjuder en fantastisk samling gratis funktioner. Dessa funktioner innehåller rabattkoder, återhämtning av vagnar, Facebook-försäljning, möjligheten att erbjuda presentkort och mycket mer. Precis som WooCommerce underlättar Shopify unika tillägg som ger dig möjlighet att korsförsälja, spåra leveranser och andra.

Hjälp och support

Shopify erbjuder en djupgående dokumentation och en livlig gemenskap. I jämförelse kommer WooCommerce-stöd främst från samhället, medan Shopify har ett mycket hängivet team som är tillgängligt dygnet runt.

Kostnadsberäkning

Shopify erbjuder olika grader av prisplaner som sträcker sig från lägst till högst. Det erbjuder också en 14-dagars gratis provperiod så att du kan bestämma om du vill gå till Shopify eller inte. Alla planer inkluderar gränsfria produkter och bandbredd, en blogg, gratis SSL-certifiering. Domännamn kan köpas direkt från Shopify och till och med du har flexibiliteten att ansluta till befintligt domännamn. Slutlig kostnad definieras på grundval av de tillägg och funktioner du har köpt.

Vi på CodeLedge tillhandahåller Sveriges bästa webbplatsutvecklingstjänster. Fast med din webbutvecklingsprocess och bäst lämplig webbdesign. Be oss om hjälp på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »