Uppdateringar av Googles Webbhistoriska WordPress-Plugin Gör Det Lättare att Tjäna Pengar

februari 8, 2021
Uppdateringar av Googles webbhistoriska WordPress-plugin gör det lättare att tjäna pengar

Uppdateringar av Googles webbhistoriska WordPress-plugin gör det lättare att tjäna pengar

Google släppte uppdateringar för WordPress-tillägget Web Stories, som bär det till version 1.3.0. Uppdateringen upprätthåller ett formulärbaserat marknadsföringsalternativ för att göra det enklare att tjäna pengar plus ytterligare kreativa designalternativ som animering och ytterligare layouter.

Webberättelser för WordPress-plugin

Webberättelser är en ny innehållstyp för webben. Tanken är att ge “mellanmål” innehåll, kort längdinnehåll, som innehållshoppare kan läsa i korta raster.

Webberättelser är ett format för människor som vill ha information i snabba sprängningar.

Missbruk av webbberättelser

Några förläggare har antagit formatet som en trafikhämtningskanal genom att ställa in en artikel via webbberättelser och tvinga läsarna att klicka på principwebbplatsen för att läsa artikeln.

Men det är inte rätt användning av formatet och Google varnade nyligen för att det inte skulle rangordna “teaser” webbhistorier.

Googles förklaring intygar att webbhistorier ska betraktas som väsentligt innehåll, liknande artiklar eller blogginlägg ses som väsentligt innehåll.

Intäktsgenerering är enklare

Kanske är den viktigaste uppdateringen av WordPress Web Stories-plugin-programmet en enklare integrering med AdSense och Beta Programmatic Demand via Ad Manager-funktionen.

Google har aktiverat en formbaserad strategi för att lägga till marknadsföring till webbhistorier, ingen kodning krävs.

AdSense är Googles mekaniserade försäljningstjänst för marknadsföring som associerar annonsörer till utgivare och hanterar hela backend av auktions- och visningsprocessen.

Den programmatiska efterfrågefunktionen för webbberättelser är en alternativ metod för att visa reklam via Ad Manager.

Enligt Google:

”Web Story-annonsekosystemet växer fortfarande fram, men AdSense och till och med programmatisk efterfrågan via Ad Manager stöds redan. Du kan nu aktivera dessa integrationer för dina berättelser i insticksprogrammets inställningar utan någon kodning nödvändig. “

Ny sidlayoutsektion och animering

Plugin för webbberättelser innehåller nu ett sidlayoutavsnitt som gör det möjligt för en utgivare att enkelt blanda och matcha olika layoutmallar. Detta nya designavsnitt gör det enklare att lägga till lockande designfunktioner utan att ändra hela webbhistoriens format.

Google tillade:

“För att göra design- och layouthistorier mer flexibla kan du enkelt mixa och matcha enskilda sidor via det nya avsnittet Sidlayout.”

Google lade också till fler otroliga animationer som är inbyggda i layouter, vilket gör det enkelt att skapa professionella webbhistorier med en knapptryckning.

Fler animationsstilar är på väg:

“Under de följande månaderna kommer vi att följa upp med kombinerade effekter som Ken Burns-stil-animationer och en kraftfull tidslinje som låter dig styra egenskaper som lättnad, förseningar och mer detaljerad.”

Ken Burns-animationseffekten är när en kamera panorerar över en bild, vänster till höger (eller höger till vänster), vilket ger en känslomässig och engagerande upplevelse till en generellt statisk bild.

Border Style Designs

Google lade också till en metod för att lägga till böjda gränser till layouter.

Kontrollista och felkorrigeringar före publicering

Att balansera funktionsuppdateringarna är en checklista före publicering som gör publicister medvetna om förbättringar som gör en webbberättelse kvalificerad för Google Discover precis som tillgänglighetsproblem.

Kanske i synnerhet har Google fixat buggar som blandade sig med andra plugins. Interoperabilitet är en karaktär av ett plugin som gör att det samarbetar med andra plugins.

Web Stories 1.3.0 Skriver ett nytt kapitel

Dessa uppgraderingar gör det enklare för fler publicister att börja få mer pengar med webbhistorikdesignen. Det gör det också enklare för utgivare som inte är designer att använda pek- och klickformatalternativen för att göra engagerande webbberättelser.

Vi på CodeLedge erbjuder Sveriges bästa tjänster för digital marknadsföring och WordPress-utveckling. Våra marknadsföringsexperter är mycket professionella för att utveckla framgångsrika marknadsföringsstrategier för alla typer av företag. Mejla oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »