Twitter Introducerar Funktionen för nya Flottor för att Uppmuntra Fler Tweets

november 18, 2020
Twitter introducerar funktionen för nya flottor för att uppmuntra fler tweets

Twitter introducerar funktionen för nya flottor för att uppmuntra fler tweets

Twitter tillkännagav ett annat sätt att tweeta kallat Fleet. Fleet är en tillfällig tweet som varar 24 timmar och försvinner. Målet är att uppmana fler användare att visa sig vara mindre inaktiva genom att gå med i diskussioner på ett sätt som känns säkert.

Fleets för att uppmuntra fler tweets

Som angivits av Twitter har de fått feedback från många användare som känner sig rädda av offentliga och permanenta tweeter på Twitter. Därför säger Twitter att många tweets är kvar i utkastsläge.

Det finns en underverk i onlinegrupper som kallas lurar. I varje nätverk finns det många användare som inte intresserar sig. De kallas lurkers.

Jag har varit medlare på forum och ägare av en online-community sedan 2004 och det lurarbeteende som inte publiceras är en riktig sak.

Som nätverkschef kan jag se att mängden individer som passivt läser konsekvent överträffar mängden medlemmar på sociala medier som effektivt publicerar.

Ett typiskt syfte bakom det icke-postande beteendet har konsekvent varit rädsla för att bli flammad. Ordet flamed betyder att bli förlöjligad eller tuktad.

Det är anledningen till att det är normalt att se inlägg via sociala medier som introduceras med orden “Första gången banner, var vänlig vänlig …”

Att publicera på sociala medier, även bakom ett smeknamn, kan vara skrämmande.

Twitters nya funktion erkänner detta undrar genom att uttrycka att anledningen till Fleets är att avlägsna faran från en permanent och offentlig tweet genom att få tweeten att hålla i bara tjugofyra timmar.

Twitter klargjorde:

”För att hjälpa människor att känna sig mer bekväma har vi arbetat på ett sätt att sänka trycket för människor att prata om vad som händer. Idag lanserar vi Fleets så att alla enkelt kan gå med i konversationen på ett nytt sätt – med sina flyktiga tankar.

… Flottor är för att dela ögonblickliga tankar – de hjälper till att starta konversationer och håller sig bara i 24 timmar. ”

Flottan testades runt om i världen

Enligt Twitter har den nya funktionen testats i Brasilien, Italien, Indien och Sydkorea. Återkopplingen bekräftade att det hjälpte användare som är nya på Twitter att lättare lägga upp sina tankar och att antalet tweets från långvariga användare tenderade att öka i antal.

Twitter tillskrev ökningen av antalet tweets till användare som känner sig större med detta format när de delar tankar och åsikter.

Olika delningsalternativ

Twitter meddelade att användare kan dela en mängd olika medier och svar i en flotta. Men till skillnad från vanliga tweets har Fleets ytterligare stylingalternativ som en bakgrund och en mängd olika sätt att utforma text.

Enligt Twitter:

”Du kan Fleet-text, reaktioner på tweets, foton eller videor och anpassa dina Fleets med olika bakgrunds- och textalternativ. Snart kommer klistermärken och direktsändningar att finnas tillgängliga i Fleets. “

Twitter Fleets tillgänglighet

Flottor kommer att visa sig över hela världen under de närmaste dagarna. Fleet kommer att finnas tillgängligt i Android- och iOS-applikationer. Det kommer att läggas till extra funktioner i flottorna beroende på användarens feedback.

Vi på CodeLedge är Sveriges bästa leverantör av digitala marknadsföringstjänster. Vi är också experter på att skapa fantastiska webbplatser för ditt företag. Prata gärna med oss ​​på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »