Twitter Introducerar En Ny Funktion av Röst Tweets

juni 19, 2020

Twitter introducerar en ny funktion av röst tweets

Twitter försöker en annan funktion som gör att användare kan spela in röstklipp för att publicera som tweets.

Röst-tweets går med i de många befintliga sätten som användarna kan kommunicera på Twitter – en lista som innehåller fotografier, videor, GIF-filer och helt enkelt innehåll.

”Under åren har foton, videor, gifs och extra karaktärer gjort det möjligt för dig att lägga din egen stil och personlighet till dina konversationer. Men ibland räcker inte 280 tecken och vissa konversationsnyanser går förlorade i översättningen.

Så från och med idag testar vi en ny funktion som ger en mer mänsklig känsla för hur vi använder Twitter – din helt egen röst. ”

Från början är det att göra rösttwets en funktion som kommer att göras tillgänglig för en begränsad grupp människor på Twitter för iOS. Under de kommande veckorna bör alla på iOS närma sig rösttvets.

Alla, oavsett om de är på iOS, Android eller stationär eller inte, har möjlighet att se röst-tweets i deras flöde och höra dem ut.

Så här skapar du en rösttweet med Twitter-applikationen för iOS.

Skapa en röst Tweet

Att göra en rösttweet är som att göra någon annan typ av tweet.

Öppna först tweetförfattaren och sök efter den nya röstsymbolen. Det liknar ljudvåglängder.

När du har tryckt på röstsymbolen ser du din profilbild med inspelningsknappen längst ner. Klicka på inspelningsknappen för att börja spela in din röst.

Röst-tweets kan spela in 140 sekunders ljud. De individer som vill gå längre kan fortsätta prata och det extra ljudet kommer att associeras i en rad olika tweets.

När röst tweets publiceras kommer folk att se dem i deras flöde bland andra tweets.

För att lyssna på en rösttweet klickar du bara på bilden med personens profilfotografi.

Tweets kommer att spela i ett annat fönster som förblir dockat vid basen på skärmen, så att användare kan lyssna medan de fortsätter att titta igenom deras flöde.

“Det finns mycket som kan lämnas osynligt eller otolkat med text, så vi hoppas att rösttweeting skapar en mänskligare upplevelse för både lyssnare och berättare.

Oavsett om det är # historia om ditt möte med vilda gäss i ditt grannskap, en journalist som delar nyheter eller ett förstahandskonto från en protest, hoppas vi att rösttweeting ger dig möjligheten att dela dina perspektiv snabbt och enkelt med din röst. ”

Det är de grundläggande saker som du måste veta om rösttvets. Här är några ytterligare data som också kan vara användbara.

Extra anteckningar om röst tweets

Från och med nu är röst-tweets begränsade till ursprungliga tweets.

Det innebär att det inte är möjligt för användare att spela in sin röst och publicera den som ett svar eller en retweet med kommentar.

Det är okänt om det någonsin kommer att förändras. Å ena sidan saknar Twitter en öppen dörr för utökat användarengagemang genom att inte tillåta röstsvar.

Återigen skulle inte hela detta engagemang vara säkert. Röstanteckningar öppnar en helt annan väg för badgering på Twitter, så det kanske är bäst att funktionen är begränsad till originella tweets.

Vi på CodeLedge tillhandahåller Sveriges bästa tjänster för marknadsföring av sociala medier. Diskutera gärna dina frågor med oss. Maila oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »