Topp 8 online-logotypgeneratorverktyg

juni 16, 2020

Topp 8 verktyg för online-generatorer

Ett märke är inte bara en logotyp, men en logotyp är dock en av de viktigaste delarna i ditt varumärkes visuella identitet. Idag kommer vi att utforska de bästa logotypgeneratorerna som finns tillgängliga online.

Låt oss vara ärliga, det är svårt att hitta den perfekta logotypen för ditt märke. Det är möjligt att du gör något själv (men du kommer att kräva solid märkes- och designfärdighet), eller så måste du arbeta med en expertdesigner eller brandingbyrå ​​och betala massor av kontanter för det.

Om du har pengar att anställa en expert med märkeskunskap eller ett varumärkes- / designbyrå för att hjälpa dig med att göra den perfekta logotypen för ditt varumärke rekommenderar vi att du gör det. Genom att ha märkes- och designspecialister som arbetar för dig kommer du att garantera att du får en otrolig logotyp anpassad till ditt varumärkespersonlighet och strategi.

Men för vissa (särskilt företagare med lägre marknadsföringsbudget) är detta i allmänhet inte ett alternativ, så vi har samlat en lista över onlineverktyg som du kan använda för att automatiskt producera en logotyp gratis. Denna lista är inte heltäckande men vi litar på att den kommer att tänka på vad som är tillgängligt online.

1. Mark Maker

Mark Maker – Enkel och enkel att använda, Mark Maker fungerar på följande sätt: du skriver in ett ord och webbplatsen använder en algoritm för att skapa en oändlig serie av logotyper. När du gillar en logotyp kan du trycka på ett hjärta och detta kommer att ge ramen att skapa fler logotyper som den. Målet är att Mark Maker i slutändan kan skapa en som passar dina krav. Du anpassar logotyperna och laddar ner dem gratis.

2. Skräddarsydda märken

TailorBrands: Den här webbplatsen ställer dig några frågor om ditt varumärkes- och stilpreferens och skapar därefter sex logotyper för dig att välja och anpassa. Du kan också alltid trycka på bakåtknappen för att börja igen och få 6 nya alternativ. Du kan välja antingen en ikonbaserad, namnbaserad eller initialbaserad logotyp.

3. Withoomph

Withoomph – Liknar andra när du väljer din bransch och anger ditt organisationsnamn och det finns en kostnad relaterad till att ladda ner din logotyp när du är nöjd med din plockade design (cirka £ 10).

4. Grafiska fjädrar

GraphicSprings – Ange helt enkelt ditt företagsnamn, ditt affärssegment och det kommer att visa en rad logotyper åt dig. Du skulle då kunna anpassa färger, stil, teckensnitt osv.

5. SquareSpace

SquareSpace: Mycket som GraphicSpring kommer SquareSpace att skapa grundläggande men moderna logotyper. De har en stark ikondatabas som du kan använda för att anpassa din logotyp. Webbplatsen är ren och väl utformad, mycket enkel att använda.

6. Shopify

Shopify – Shopify erbjuder olika logotypval som är väsentliga i stil, handritade och alla vita med mörka konturer för bilden.

7. Hipster Logo Generator

Hipster Logo Generator: Som uttryckt i namnet kommer denna webbplats att hjälpa dig att producera en gratis vintage / hipster-logotyp.

8. Logo Garden

Logo Garden: Syftet är att ge “gör det själv” -logotyper. Som andra anger du ditt organisationsnamn och sektor och väljer din ikon.

Vad du än väljer att göra, när det gäller din logotyp, se till att det är det som känns som ett idealiskt val för din organisation och att det bäst representerar vad din organisation är, gör och representerar.

Vi på CodeLedge tillhandahåller bästa Logo Design-tjänster i Sverige. Diskutera gärna dina frågor med oss. Maila oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »