Topp 5-Smarttelefontrender Som Sannolikt Kommer Att Dominera 2021

januari 26, 2021
Topp 5-smarttelefontrender som sannolikt kommer att dominera 2021

Topp 5-Smarttelefontrender Som Sannolikt Kommer Att Dominera 2021

Det behöver knappt presenteras att vårt beroende av teknik växer med tiden. För en tid sedan användes mobiltelefoner endast för att prata och handla meddelanden, men utseendet på mobiltelefoner tog kommunikationstekniken till en helt ny nivå. På bara ett par år förvandlades mobiltelefoner till en viktig del av våra liv; idag används de för olika ändamål, inklusive underhållning, dokumentation, betalningar, kontaktspårning och mer.

Mitt i en global avmattning på grund av Covid-19-pandemin såg världen, både utvecklad och utvecklande, en sensationell uppgång i försäljningen av mobiltelefoner. De billigaste datahastigheterna, en stark pressning mot digitalisering, enorm konkurrens mellan segment och en översvämning i efterfrågan gjorde mobiltelefoner till ett särskilt spännande segment som gjorde steget på rätt sätt. För att göra en stor skillnad föredrar vi att titta längre in i rymden och upptäcka sätt på den mest skickliga metoden för att förbättra resan för en shoppare – från bättre produkter till mer framgångsrik kommunikation.

Här är de bästa fem smarta trender som troligen kommer att härska 2021.

5G – Framtiden är nu

Med olika enheter som lanseras med 5G-kapacitet som redan är samordnade i dem är 5G-tekniken inte längre en framtidssak. Detta är också i linje med konsumenternas förväntningar, som betraktar 5G som en nyckelfaktor för köp av mobiltelefoner, vilket framhävs av en ny Cybermedia-studie. Detta beror på de möjligheter som tekniken medför – skapande och konsumtion av video av bättre kvalitet, snabbare nedladdningar, exceptionell AR / VR och spelupplevelse och möjligheten att strömma UHD-videor.

Kompakta telefoner

Borta är de dagar då en telefon med en 5,5-tums skärm betraktades som en phablet och något mer än sex tum var en surfplatta. Idag är även den minsta androiden i en liknande uppskattning. Även om det finns igenkännliga fördelar med en större smartphone, finns det fortfarande en liten marknad för små telefoner.

Vi förstår dock varför det är så svårt att dra av det, eftersom en mindre telefon innebär ett mindre batteri, sämre termisk hantering, mindre kamerasensorer och hemsk högtalarprestanda. IPhone 12 Mini är den enda telefonen som på något sätt är oslagbar för dessa brister; men det är inte heller tillfredsställande. Mindre telefoner är förmodligen minst sannolika att materialisera sig från den här listan. Tunna och lätta telefoner är vad vi kan behöva hantera med.

Böjda skärmar

Böjda skärmar fortsätter att vara ett uppvärmt ämne i smarttelefonvärlden, eftersom fans strävar efter att komma överens, liksom varumärken. Å ena sidan ger de en obestridligt mer överlägsen touch, tillsammans med en förbättrad användarupplevelse och en högre skärm-till-kropp-utsträckning, vilket ger en större skärm i en mindre kropp. Å andra sidan är de mer hjälplösa mot skada, upptar mer inre utrymme och kan hållas nere genom hjälplös palmavstötning.

Även om varumärken tenderar att ta del av några av dessa nackdelar, visar framstegen ganska fast. Det känns i stort sett att problemet här är att de mer kända telefonerna med böjda skärmar, till exempel flaggskeppen från Samsung, erbjuder den mer fruktansvärda upplevelsen när det gäller funktionalitet och oavsiktliga detaljer. Otroligt nog upplever andra mindre märken, till exempel Huawei, Oppo och Vivo inte liknande problem, vilket får en att tro på framtiden för flexibla skärmar.

Fällbara

Dessa smartphones är en extremt blandande kategori som fortfarande är exceptionellt uppmuntrande. Hittills har det varit en pokey race som vad Samsung har erbjudit. Alternativen har inte varit så seriösa eller allmänt tillgängliga. Om vikbara produkter är absolut framtiden, kan vi föreställa oss att varumärken slösar bort betydande tid på att uppnå sin skicklighet medan marknaden är ny. Faktum är att de första par generationerna är orealistiska för att vara otroliga, men du måste börja någonstans. Det kommer förmodligen inte att vara så klart just nu, men Samsungs ledning idag kommer att vara användbar i dess framtid.

Snabbladdningsstandarder

För ett år sedan nådde snabb laddning på mobiltelefoner nya standarder; även många ekonomiska telefoner erbjuder otroliga laddningshastigheter på mindre än en timme för en full tank. På vissa sätt motverkar det den begränsade batteristorleken som små telefoner upplever från. Det finns dock ett viktigt hinder som inte verkar gå någonstans någon gång inom en snar framtid: interoperabilitet. Varje organisation har uppenbarligen valt en alternativ metod med sin applikation för snabb laddning. Vissa har gått med högre spänning; vissa ökade strömmen medan andra använde olika inflödesfokus. Denna nedbrytning har orsakat en udda fråga där USB Type-C finns allmänt men din favorit laddningsstandard inte.

Vi på CodeLedge erbjuder de bästa tjänsterna för utveckling av mobilappar och digital marknadsföring i Sverige. Vi ger bästa möjliga UI / UX-design för dina mobilappar. Våra experter på digital marknadsföring är mycket professionella för att utveckla en framgångsrik marknadsföringsstrategi för alla typer av företag. Mejla oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »