Anpassad webbutveckling

Anpassade webbutvecklingstjänster i Sverige

CodeLedge känner till dina höga krav och älskar att uppfylla dem genialt. Vi skapar fullt responsiva innovativa, effektiva anpassade webbplatser för alla typer av företag.

Webbutveckling

Webbdesigntjänster som maximerar dina intäkter

I denna moderna digitala värld är din webbplats den första interaktionen som konsumenter har med ditt företag.

Företag i alla former och storlekar gör sitt bästa för att maximera kvaliteten på deras online-närvaro, ofta genom att lägga ut IT-tjänster eller förstärka sin egen IT-personal med experter.

Vi är ett förstklassigt webbdesign- och utvecklingsföretag i Sverige som kan hjälpa dig att definiera ditt varumärke och öka dina efterfrågan på produkter / eller tjänster genom ett kundorienterat och datadrivet tillvägagångssätt. Vi förstår vikten av att ha en engagerande webbplats i dagens digitala tid och ser till att integrera alla digitala marknadsföringsaspekter som SEO, PPC, innehållsmarknadsföring och mer för att ge enastående resultat.

Full-Stack webbutvecklingstjänster

CodeLedge arbetar hårt för att skapa praktiska och affärsgenererande lösningar för sina kunder.

E-Commerce Website Development

Utveckling av e-handelswebbplatser

Om tanken på att sälja online lockar dig är vi här för att förvandla den från en dröm till en digital verklighet. Korrekt utveckling av e-handel kräver att man använder rätt strategi och teknikstack för projektet.
Webbplats Revamp

Webbplats Revamp

Låt inte din gamla webbdesign skämma bort dina kunder. Vi kan omforma den till dynamisk och attraktiv för både webbbesökare och sökmotorer.
Full-stack webbutveckling

Full-stack webbutveckling

Våra full-stack-ingenjörer har den kompetens som krävs för att utveckla både fram- och baksidan av webbapplikationer med de mest effektiva programmeringsspråken och teknikerna för varje fall.
UI / UX-utveckling

CMS-Utveckling

Ett innehållshanteringssystem (CMS) gör webbplatsens innehåll enklare att hantera. De flesta företag behöver idag anpassade lösningar som gör det möjligt för dem att göra det bästa av sitt innehåll varje gång.
Shopify WebbplatSutveckling

Shopify WebbplatSutveckling

E-handel kräver ett tekniskt sofistikerat tänkesätt som aldrig nöjer sig med mindre än perfekt. Vi på CodeLedge levererar en anpassad Shopify-webbplats med avancerad funktionalitet och smart användarupplevelse.
UI / UX-utveckling

UI / UX-Utveckling

Webbutveckling täcker ett stort utbud av lösningar, varav de flesta är anpassade efter kundens behov. Våra UI / UX-designers kommer att tillgodose dina användares behov och ge dem bästa möjliga användarupplevelse.

Nyheter & forskning

april 12, 2021
Topp-5-PayPal-Alternativ-för-Att-Acceptera-OnlineBetalningar

Topp 5 PayPal Alternativ för Att Acceptera OnlineBetalningar

När PayPal träffade den webbaserade affärsscenen revolutionerade det sättet onlineföretag hanterade försäljningstransaktioner. Som ett gratis sätt att göra virtuella betalningar gjorde PayPal shopping enklare för både […]
februari 19, 2021
Shopify-Expanderar-Nu-Shop-Pay-Till-Facebook-Och-Instagram

Shopify Expanderar Nu Shop Pay Till Facebook Och Instagram

Facebook och Instagram Shops lägger till Shopify som ett betalningsalternativ som bedöms bygga omvandlingsfrekvenser med 1,72x. Alla Shopify-handlare som säljer på Facebook och Instagram skulle nu […]
februari 10, 2021
De-5-Bästa-Shopify-Teman-För-Att-Utveckla-Din-Onlinebutik-2021

De 5 Bästa Shopify Teman För Att Utveckla Din Onlinebutik 2021

Om du har ett företag som behöver en fantastisk webbplats, leta inte längre. Den här listan över 29 bästa Shopify-teman gör det enkelt att hitta din […]

Vi kan ta ditt projekt till högsta standard
det skulle göra dig lycklig!

Translate »