Grafisk Design

 
Grafikdesign
 

Att starta ett designsystem kan känna skrämmande. Det finns så många saker att tänka på: designstilen, hur man utformar för modularitet och skalbarhet, hur den kommer att användas av andra team, hur man säljer idén till beslutsfattarna i företaget. Var ska en designer börja?

Stora problem är alltid mer hanterbara när de delas upp i mindre bitar. Innan vi dyker in i designprocessen börjar vi med att överväga vem som behöver vara involverade i skapandet av ditt designsystem och hur teamet kommer att arbeta tillsammans.

När vi har samlat rätt team börjar vi tänka på systemets designspråk, som kommer att inkludera färg, typografi, avstånd och mer. Vårt visuella designspråk blir sedan grunden för ditt UI-bibliotek - en serie komponenter som snabbt kan monteras för att skapa ett gränssnitt. Och ingen gör det bättre än oss.

På CodeLedge har vi massor av att designa freaks som förvandlar din idé till en unik och kreativ design. Oavsett om du letar efter att designa en logotyp eller grafisk design för sociala medier så täcker vi dig. Vi designar alla slags saker inklusive visitkort, företagsprofiler, inlägg i sociala medier och mycket mer. Håll tyst, låt din design göra buller. Vi är redo att få dig att stå på marknaden med våra kreativa mönster. Är du?

Translate »