Grafisk design är vårt hantverk.

Vårt grafiska designteam är mycket skickligt för att möta våra kunders designkrav och ta fram bästa möjliga design.

Best of Brand Stockholm

Grafiska designtjänster i Sverige

Att starta ett designsystem kan kännas skrämmande. Stora problem är alltid mer hanterbara när de delas upp i mindre bitar. Innan vi dyker in i designtjänsterna börjar vi med att överväga vem som behöver vara involverad i skapandet av ditt designsystem och hur teamet kommer att arbeta tillsammans.

På CodeLedge har vi massor av designfreaks som gör din idé till en unik och kreativ design. Oavsett om du letar efter design av en logotyp eller någon grafisk design för sociala medier kommer vi att täcka dig. Vi designar alla slags saker inklusive visitkort, företagsprofiler, sociala medieinlägg och mycket mer. Håll tyst, låt din design göra buller. Vi är redo att få dig att stå på marknaden med våra kreativa mönster. Är du?

Grafiska designtjänster i Sverige

Vi på CodeLedge vill para ihop din vision med vår kreativitet och ge dig möjlighet att sticka ut och se bra ut när du gör det.

BroschyrDesign

Broschyr Design

I marknadsföring finns det en konst till efterlämnade. Ibland ett visitkort, ibland en flygblad, oftast en broschyr. Fullt med information men presenterad på ett sätt som inte är överväldigande är hela syftet med en broschyr att väcka intresse och öka trafiken, oavsett om det är fot, online eller telefon.
T-Shirt Design

T-Shirt Design

Vad du bär speglar din personlighet? T-shirt mode går aldrig utanför säsongen. Våra kreativa designers designar fantastiska t-shirts med trendiga och kreativa mönster som bygger din personlighet. Vi på CodeLedge designar t-shirts för varumärken och trender. Vi designar. Du bär. Låt världen följa din trend.
Visitkort Design

Visitkort Design

Att ha några visitkort till hands har fortfarande fördelar i denna digitala värld. Det är en introduktion och ett bestående intryck, så gör att det sticker ut! Vi kan hantera sådana mönster utan kostnad när vi kopplar ihop med andra tjänster och vi skriver ut och skickar till konkurrenskraftiga, rättvisa priser. Bläddra bland våra mönster!
ProduktDesign

Produkt Design

Din produktdesign spelar en nyckelroll för att skapa varumärkeskonsistens för ditt företag. När du delar ut ditt visitkort på en utställning är det viktigt att de arbetar för att förbättra dina varumärkesbudskap.
Print design

Print Design

Utskriftsdesign, som broschyrer, är ett bra sätt att kommunicera med dina kunder, samtidigt som de ger dem något fysiskt att hålla. När en kund behåller ditt tryck eller broschyr måste den kommunicera ditt märke utan dig.
LogotypDesign

Logotyp Design

Din logotypdesign är det unika märket som kommer att ses och erkännas som ditt företag. Precis som Nike tick, bör din logotypdesign vara det enkla, unika och väl utformade märket som kan användas för att identifiera ditt företag.

Nyheter & forskning

maj 4, 2021
De 10 Bästa Webbplatserna för att Hitta Gratis Bilder av Hög Kvalitet

De 10 Bästa Webbplatserna för att Hitta Gratis Bilder av Hög Kvalitet

Jag tror inte att det finns en annonsör där ute som behöver det vara tydligt att de använder stockfotografier. Men det är i allmänhet inte tänkbart […]
januari 21, 2021
7 Kreativa Och Effektiva Logotypdesigner Som Inspirerar Dig

7 Kreativa Och Effektiva Logotypdesigner Som Inspirerar Dig

Din logotyp är en av de viktigaste sakerna folk märker om ditt företag. Logotyper, när de är utformade väl, kan sticka ut och göra en minnesvärd, […]
januari 4, 2021
Varför-Att-Hitta-Ditt-Varumärkesändamål-är-Fördelaktigt-För-Ditt-Företag

Varför Att Hitta Ditt Varumärkesändamål är Fördelaktigt För Ditt Företag?

Att hitta ditt varumärkesändamål bör vara det viktigaste steget i din allmänna varumärkesstrategi, men inte många företag gör det. Den här artikeln innebär att karakterisera idén […]

Vi kan ta ditt projekt till högsta standard
det skulle göra dig lycklig!

Translate »