Tiktok tillåter skapare att sälja varor genom appen

september 3, 2020
Tiktok tillåter skapare att sälja varor genom appen

Tiktok tillåter skapare att sälja varor genom appen

TikTok lanserar ett partnerskap med Teespring som gör det möjligt för tillverkare att sälja varor genom applikationen för första gången.

Införlivandet ska snart visa sig. Just nu är allt som är tillgängligt en målsida där människor kan registrera sig för att få information när funktionen lanseras.

The Verge fick extra detaljer från Teesprings VD, och uppenbarligen testas denna kombination för närvarande i en privat beta med så många som 7000 användare.

Chris Lamontagne, Teesprings VD, säger till The Verge:

“[Integrationen tillåter] skapare att skapa sina egna produkter på Teespring, driva dem direkt till TikTok och sedan få fans att kunna köpa produkter direkt via TikTok.”

Några av de bättre detaljerna jobbar fortfarande med, till exempel hur marknadsföringsstället kommer att visas i TikTok-videor.

Så småningom vill TikTok göra en hel shoppingupplevelse i applikationen.

Teespring försöker också ta reda på vilka TikTok-tillverkare som är kvalificerade att dra nytta av integrationen när det visar sig bredare.

Vem som helst kan tillverka och sälja aktier via Teespring, men det verkar som att varubutikerna i applikationen kommer att vara exklusiva till viss del.

Mer om Teespring

Många TikTok-tillverkare säljer redan aktier via Teespring, så ett partnerskap mellan de två organisationerna känns som en naturlig passform.

Teespring är bland de bästa plattformarna för skapare av alla slag att sälja varor till fans, inte bara TikTok-skapare.

Den används av YouTubers, Twitch-streamers, Instagrammers, Podcasters och mer.

Faktum är att det redan finns partnerskap mellan Teespring och webbplatser som YouTube och Twitch.

I likhet med TikTok-partnerskapet tillåter integreringarna med YouTube och Twitch användare att köpa varor utan att gå utanför webbplatsen.

Teespring är en skaparvänlig plattform i den meningen att alla produkter görs på beställning och skickas från Teesprings lager.

Det innebär att innehållsskapare inte riskerar att slösa bort pengar för att skriva ut varor som kanske säljs eller inte.

Trots namnet är Teespring inte begränsat till att sälja t-shirts.

Skapare kan hantera sina egna anpassade mönster och tillämpa dem på produkter som:

  • Kläder
  • Heminredning
  • Strumpor
  • Telefonväskor
  • påsar
  • Muggar
  • Övriga tillbehör

Lamontagne berättar för The Verge att TikTok-skapare kommer att ha möjligheter att sälja unik produkt utanför det som företaget vanligtvis erbjuder.

“[De kommer att kunna skapa och designa] från ett urval av 180 olika produkter samt möjlighet att skapa skräddarsydda produkter som är helt unika för dem.”

Lamontagne fortsätter med att säga att Teespring till och med kan engagera sig i försäljningen av digitala varor någon gång.

”Vi tror, ​​baserat på den nuvarande trenden, att icke-klädesartiklar kommer att säljas ut kläder vid denna tid nästa år.

Att lägga på riktigt smarta affärsmöjligheter är nyckeln, så det kan vara fysiska varor eller så kan det vara något mer digitalt. ”

Integrationen mellan TikTok och Teespring sägs släppas någon gång i september månad.

Vi på CodeLedge erbjuder Sveriges bästa webbplatsutveckling och underhållstjänster. Om du har problem med din WordPress-webbplats kan du kontakta oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »