Shopify Expanderar Nu Shop Pay Till Facebook Och Instagram

februari 19, 2021
Shopify-Expanderar-Nu-Shop-Pay-Till-Facebook-Och-Instagram

Shopify Expanderar Nu Shop Pay Till Facebook Och Instagram

Facebook och Instagram Shops lägger till Shopify som ett betalningsalternativ som bedöms bygga omvandlingsfrekvenser med 1,72x.

Alla Shopify-handlare som säljer på Facebook och Instagram skulle nu kunna erbjuda Shop Pay som utcheckningsalternativ för kunderna.

Att checka ut med Shop Pay ska vara 70% snabbare än en typisk kassa, vilket till stor del beror på hur det förfyller kundinformation som fakturerings- och leveransdata.

När en kund använder Shop Pay intressant lagras deras data för framtida köp. Nästa gång de checkar ut med Shop Pay kan de påskynda processen med ett enkelt tryck.

Detta är första gången Shop Pay har varit tillgänglig utanför Shopify. För företag innebär utvecklingen av Shop Pay mer försäljning och mindre övergivna vagnar.

I en undersökning av 10 000 av de största Shopify-handlarna med Shop Pay-befogenheter upptäcktes att kassor som upplevde Shop Pay hade en normal utcheckningsgrad på 1,72 gånger högre än de som genomgår vanliga kassor.

Det antalet är betydligt högre på mobilen, där Shop Pay utökar omvandlingsfrekvensen med 1,91 gånger.

“Även om Shop Pays konverteringsfördel är tydlig både på mobil och stationär dator, förbättras den avsevärt på mobilen, där Shop Pay-kassorna konverterar 1,91 gånger högre än vanliga kassor. Detta är en enorm fördel för varumärken direkt till konsument, där konvertering på mobil kan vara skillnaden mellan att tjäna pengar eller att förlora pengar. ”

Shopify-återförsäljare kan bemyndiga Shop Pay genom att följa stegen i nästa avsnitt.

Hur man aktiverar Shop Pay

Shopify-återförsäljare kan ge Shop Pay ett par enkla steg:

  • Från din Shopify-administratör, gå till Inställningar> Betalningar.
  • Klicka på Hantera i avsnittet Shopify-betalningar.
  • I avsnittet ACCELERATED CHECKOUTS, kolla Shop Pay.
  • Klicka på Spara.

Nu kan dina kunder använda Shop Pay för att kolla in din butik.

I en förklaring tillkännager Shopify de fördelar Shop Pay har gett företag sedan den lanserades 2017:

”Med Shop Pay nu tillgängligt som ett snabbt och säkert betalningsalternativ på Facebook får människor också tillgång till branschledande orderspårning och koldioxidutjämning från sina leveranser.

Shop Pay hjälpte köpare att slutföra mer än 137 miljoner beställningar under 2020 och hade vid årets slut underlättat nästan 20 miljarder dollar i kumulativ GMV sedan lanseringen 2017. ”

Shop Pay är initialt tillgängligt för alla Shopify-handlare som använder kassan på Instagram i USA och kommer att visas till Facebook under de kommande veckorna.

När Shop Pay är tillgängligt på Instagram och Facebook vill användarna faktiskt upptäcka taggad produkt i applikationen och lägga till dem i sin kundvagn.

Vid kassan har de möjlighet att välja Shop Pay som deras favoritbetalningsleverantör bland olika val, till exempel Visa, betalkort och PayPal.

När beställningen är klar kan kunder enkelt följa framstegen med Shopifys Shop-applikation.

Shopify-handlare i USA kan sälja produkter direkt via Facebook och Instagram med hjälp av verktyg som presenterades för ett år sedan. Shop Pay kommer följaktligen att bemyndigas i Facebook- och Instagram-butiker om det är bemyndigat i handlarens huvudsakliga Shopify-butik.

Vi på CodeLedge erbjuder Sveriges bästa Shopify-utveckling och digital marknadsföringstjänster. Våra Shopify-utvecklare är mycket professionella för att utveckla unika, effektiva och lätta webbplatser för alla typer av företag. Mejla oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »