Reddit tillkännager lageralternativ för annonsering

september 25, 2020
Reddit tillkännager lageralternativ för annonsering

Reddit tillkännager lageralternativ för annonsering

Reddit har förklarat nya alternativ för stor annonsörskontroll över var deras annonser visas, arbetar tillsammans med sina mål och inriktningsmål. Visar sig idag i annonskonton, vilket ger lagertyper annonsörer tre nivåer att välja mellan.

Förklaringen kommer efter ett ojämnt år för innehållsstandarder på andra plattformar. Andra som Facebook och YouTube kämpade öppet med spridning av Covid-bedrägerier och hur man hanterar felaktiga förklaringar av offentliga personer.

”Brand Safety har blivit en bredare och mer allmänt förekommande fråga de senaste månaderna och med goda skäl. Med den stora volymen innehåll som visas på UGC-plattformar är det förståeligt att vissa annonsörers önskemål förbättrar kontrollen, medan andra är bekvämare med den här miljön. ” – Reddit Chief Operating Officer, Jen Wong

Lagertypstestning

Mer än 30 partners provade den nya funktionen Inventory Type, som spänner över branscher från QSR till ekonomi, hälsa, spel och CPG.

Detta innehåller också byråpartner, som välkomnat alternativet som ett sätt att fortfarande dra nytta av Reddits stora och engagerade användare men med mindre upplevd risk.

”Vi uppmuntras att se Reddits pågående ansträngningar för att tillhandahålla säkrare och mer informerade val till annonsörer med inventeringstyper. Både kunder och annonsörer finner värde i att ha mer kontroll över hur – och var – de effektivt når sin målgrupp, och vi ser fram emot att fortsätta arbeta nära Reddit för att möta dessa utvecklande behov. ” – Amanda Grant, GroupM Managing Partner

Lagertypalternativ

Lagertyper är indelade i tre grupper: Expanded, Standard och Limited.

Utökat: Detta är den mest extrema lagerpoolen och ger annonser den bredaste räckvidden för innehåll. Detta öppnar för närvarande över 20% fler samhällen för inriktning, men garanterar fortfarande att publicister dyker upp på platser som uppfyller gemenskapens standarder.

Standard: Detta är Reddits föreslagna inställning. Den har mindre räckvidd än utökad, men mer skydd när det gäller var annonserna visas.

Begränsat: Detta har minst räckvidd, men mycket strikta märkesskyddsstandarder. För ytterligare säkerhetsåtgärder samarbetade Reddits med Oracle Data Clouds Contextual Intelligence för att ge tredjepartsverifiering av säkerhetsstandarder.

“Den här kontrollen i realtid över reklam kring användargenererat innehåll är ett första erbjudande på marknaden och vi är stolta över att arbeta med Reddit för att ge varumärken större sinnesro och slutligen kampanjframgång.” – Chris Stark, Oracle Data Cloud Senior Director of Product Management

Reddit betonar deras moderationsprotokoll i båda gemenskaperna och kampanjer gäller fortfarande, oavsett vilket nivå en annonsör väljer.

Istället för nivån är Reddits strikta plattform, gemenskaps- och kampanjmodereringssystem grundläggande och gäller för alla lagertyper. Kampanjer på Reddit kan bara visas i nätverk i vår handkurerade tillåtningslista, och alla publicister kommer att fortsätta ha valet att aktivera eller inaktivera kommentarer på sina annonser, samt utesluta vissa nyckelord och grupper beroende på deras individuella preferenser.

Annonsalternativ i Reddit

Annonsörer ansvarar fortfarande för många perspektiv på Reddit-plattformen utöver de senaste alternativen. Kampanjer på Reddit dyker upp i grupper eller i manuellt plockade “tillåt” -listor.

Publicister kan också välja in eller ut från att ha kommentarer till sina annonser, något som tenderar att orsaka huvudvärk för annonsörer på andra plattformar som Facebook.

De flesta sociala plattformar har någon typ av val för annonsörer angående var kampanjer visas nära innehåll, men Reddits partnerskap med Oracle är det första i sitt slag för tredjepartsverifiering.

Det fullständiga Reddit-meddelandet finns här.

Vi på CodeLedge är Sveriges bästa leverantör av digitala marknadsföringstjänster. Om du inte är medveten om att utveckla en framgångsrik digital marknadsföringsstrategi, slösa inte bort din tid. Prata gärna med oss ​​på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »