LinkedIn Lanserar Nya Funktioner För Pages

februari 26, 2021
LinkedIn Lanserar Nya Funktioner För Pages

LinkedIn Lanserar Nya Funktioner För Pages

LinkedIn-sidor får nya funktioner som är utformade för att hjälpa företag att generera fler leads, hålla anställda engagerade och få tillgång till mer information.

Nya LinkedIn Pages-uppdateringar inkluderar:

  • Lead Gen-formulär på produktsidor
  • Sätt att dela innehåll mellan medarbetare på fliken “Min grupp”
  • Sätt att mäta effekten av anställdas förespråkande på innehållsengagemang och räckvidd

Full insikt om var och en av dessa nya uppdateringar finns nedan.

Lead Gen-formulär för LinkedIn-produktsidor

En LinkedIn-produktsida är ett verktyg som presenterades för ett år sedan och som liknar en affärssida för en specifik produkt.

Om ett företag säljer en berömd produkt som kunderna undersöker och ställer frågor om online är en LinkedIn-produktsida vart de kan gå.

Nu kan produktsidor användas för att samla in kunddata via Lead Gen Forms.

Leads Gen Forms är en LinkedIn-reklamfunktion, men organisationer kan använda dem gratis på produktsidor. De tillåter företag att göra en uppmaning till handling som användare kan reagera på med förfyllda formulär.

Allt som användare behöver göra är att klicka på uppmaningen och formuläret fylls med detaljer från deras LinkedIn-profil, som deras namn, kontaktinformation, organisationsnamn, status, arbetstitel och plats.

Efter att ha skickat in ett leadformulär ser användarna en “tack” -sida med en länk till en destination som företaget väljer.

Till exempel kan dessa formulär användas för att samla in klientdata i utbyte mot en kupongkod, en gratis nedladdning eller något av liknande värde.

Produktsidor har helt enkelt varit tillgängliga att skapa på LinkedIn sedan december och många organisationer verkar fortfarande inte använda dem. Det finns för närvarande cirka 12 000 produktsidor publicerade av 10 000 företag.

Möjligheten att använda leadgen-formulär gratis kan vara det incitament som företag behöver för att skapa sidor för enstaka artiklar, förutom att ha en sida för sitt företag.

Uppdateringar till fliken “Mitt företag”

Fliken “Mitt företag” på LinkedIn-sidor uppdateras med en rutt för administratörer att hålla anställda engagerade i innehåll.

Ett nytt “rekommendera” -verktyg gör det möjligt för sidadministratörer att organisera organiskt innehåll och föreslå trendartiklar, vilka arbetstagare sedan skulle kunna omforma genom ett nytt “innehållsförslag” -verktyg.

LinkedIn märker hur anställda är skyldiga att engagera sig i innehåll och dela det när det kommer från sitt eget företag:

“Intern LinkedIn-forskning visar att anställda är 60% mer benägna att engagera sig i inlägg från medarbetare kontra icke-medarbetare, och 14 gånger mer benägna att dela sin organisations sidinnehåll jämfört med andra märkesinnehåll.”

LinkedIn lägger till ett nytt analysavsnitt på fliken Mitt företag för att hjälpa företag att mäta den effekt detta element har på innehållsengagemang och räckvidd.

LinkedIn berättelser uppdatering för sidor

LinkedIn noterar i sitt blogginlägg att alla sidor kan använda svepningsfunktionen i sina berättelser.

Svepningselementet är inte tillgängligt för alla personliga konton, men det är tillgängligt för alla sidor.

Det har varit situationen sedan LinkedIn lade till svepfunktionen för en månad sedan, så jag vet inte varför den nämns igen. Kanske otillräckliga sidor vet att det finns. Det kan vara en framgångsrik metod för att öka remiss trafik.

Vi på CodeLedge erbjuder Sveriges bästa marknadsföringstjänster på LinkedIn. Våra marknadsföringsexperter är mycket professionella för att utveckla effektiva marknadsföringsstrategier för alla typer av företag. Mejla oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »