Instagram-Funktioner Som du Förmodligen Inte Visste Fanns

december 8, 2020
Instagram-Funktioner Som du Förmodligen Inte Visste Fanns

Instagram-Funktioner Som du Förmodligen Inte Visste Fanns

Instagram är en av de mest kända sociala medieplattformarna över hela världen. Från genomsnittliga människor till stora namn och från småföretagskällor till stora föreningar använder alla appen för att få kontakt med vänner, familj och kunder. Programmet för delning av fotografier lyckades vinna allas hjärta med sina fantastiska funktioner som fotoredigeringsfunktioner som du får med dina vänner genom berättelsepost.

Den pågående pandemin har snarare fyllt vurm för denna applikation med många virussvårigheter. Det finns dock så många funktioner på Instagram som väldigt få användare är omedvetna om. Här är några av våra favoritfunktioner på den sociala medieplattformen.

Sparade inlägg

Varje gång vi öppnar Instagram blir vi attackerade av hundratals inlägg. Vi ser ett inlägg som vi blir förälskade i men, chockerande, det försvinner i högen av bilder och oavsett hur hårt vi försöker upptäcka det igen, misslyckas vi. Men tack vare en av våra favoritfunktioner på Instagram, spara-funktionen, kan vi ha vår samling av dessa inlägg som vi alltid behöver ha med oss.

Du kan också göra din exklusiva samling fotografier och videor som du gillade utan att informera några vänner eller följare. Så när du ser ett Insta-inlägg som du föredrar att inte förlora, se till att trycka på den högra knappen under den. Genom att trycka på den här bokmärke-knappen läggs det specifika inlägget till i din sparade lista som du kan komma åt när som helst.

Dölj oönskade annonser

Blir du också irriterad av annonser som kommer nära varje berättelse när du använder Instagram? Vi antar att du inte visste att du kan bli av med dessa irriterande med hjälp av funktionen Annonsförsvinnande.

Annonsörer ser en extraordinär potential på Instagram och därför får vi otaliga kampanjer som vanligtvis förstör användarens upplevelse. Men Instagram har bemyndigat sina användare att inaktivera dessa annonser. När du ser en annons som du inte gillar klickar du på ikonen uppe till höger över kampanjinlägget. Du kommer att se många alternativ; tryck bara på alternativet “Dölj annons” så ingen annons kommer att göra dig upprörd igen.

Shoppingkasse

Ett annat element på Instagram som du troligen inte visste om är Shopping Bag.

Du har förmodligen observerat en liten shoppingväska på ett fotografi. Men har du någonsin funderat på vad gör det? Den här ikonen avslöjar för oss att det finns en produkt i det inlägget som du kan köpa på Instagram. Med den här funktionen kan du köpa artiklarna som visas i en bild effektivt medan du är på den plattformen.

Så, om du ser en produkt nästa gång du behöver köpa, klicka sedan på fotografiet så visas alternativet “visa produkter” i det nedre vänstra hörnet. Klicka på artikeln som du behöver köpa och klicka på “Fortsätt till kassan”

Meddelanden från användare

Instagram är en otrolig plattform för influencers att få lojala följare, som föredrar att inte ens missa en touch av sina senaste aktiviteter. I stället för att slösa bort mycket tid på att kontrollera sina konton om och om igen, låter Instagram dig aktivera meddelanden från användare.

Detta element tillåter applikationen att skicka ett meddelande när din favoritanvändare lägger upp något på sitt konto eller till och med lägger till en ny historia.

Rensa sökhistorik

Många användare vet inte om Instagrams tydliga sökhistorikfunktion. När du klickar på programmets sökfält för att leta efter något visas tidigare sökta objekt som rekommendationer.

Ibland vill vi inte att några av våra sökningar ska hemsöka oss. Med hjälp av den här funktionen kan du alltså rensa ditt innehåll eller dina konton som du nyligen sökt.

Vi på CodeLedge är Sveriges bästa leverantörer av digitala marknadsföringstjänster. Vi är experter på att skapa framgångsstrategier för marknadsföring för alla typer av företag. Prata gärna med oss ​​på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »