Hur Lokal Ranking Bestäms av Google?

november 26, 2020
Hur-Lokal-Ranking-Bestäms-av-Google

Hur Lokal Ranking Bestäms av Google?

Resultaten vid lokala sökningar bygger i huvudsak på framträdande, relevans och avstånd. En blandning av dessa element får oss att hitta den bästa matchningen för vår sökning. Algoritmerna kan till exempel dra slutsatsen att ett företag som ligger långt borta från ditt territorium är mer benägna att ha din ideala produkt än en närliggande företag, och därför rankar det högre i närliggande sökresultat.

Ett företags relevans

Relevans anger hur väl en profil för lokala företag matchar dina sökord. Företagsuppgifterna bör vara fullständiga och innehålla detaljer för att hjälpa Google att bättre känna ditt företag och relevanta sökningar matchar din profil utan problem.

Avstånd till ett företag

Separation återspeglar hur långt varje potentiellt sökresultat är från områdets term som används i Google-sökning. Om en användare inte uttrycker ett område i sina sökkriterier kommer vi att mäta avstånd beroende på vilken data vi har om deras område.

Ett företags framträdande roll

Framträdande visar hur populärt ditt företag är. Det är beroende av data som Google har om ditt företag från onlinemedieplattformar, artiklar, länkar och kataloger. Google kartlägger stämnings- och poängfaktorn i placeringen av lokal sökning. Positiva betyg och fler recensioner kan hjälpa dig att utveckla din företags lokala ranking. De bästa metoderna för SEO gäller också och är en faktor i din position i webbresultat.

Vi på CodeLedge är Sveriges bästa leverantör av digitala marknadsföringstjänster. Vi är experter på att skapa framgångsrika marknadsföringsstrategier för ditt företag. Prata gärna med oss ​​på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »