Googles Tjänster Go Down i Flera Länder

december 16, 2020
Googles Tjänster Go Down i Flera Länder

Googles Tjänster Go Down i Flera Länder

Det ser ut som att alla tjänster har börjat fungera ordentligt igen, men med vissa fel, (till exempel adressfältet i Gmail fungerar inte korrekt). En Google-representant har nu gett oss ett uttalande om avbrottet direkt:

Idag, klockan 03.47, upplevde PT ett avbrott i autentiseringssystemet i cirka 45 minuter på grund av ett internt lagringskvotproblem. Tjänster som kräver att användare loggar in upplevde höga felfrekvenser under denna period. Problemet med autentiseringssystemet löstes klockan 04:32 PT. Alla tjänster återställs nu. Vi ber om ursäkt till alla berörda, och vi kommer att genomföra en grundlig uppföljning för att säkerställa att detta problem inte kan upprepas i framtiden.

Sammantaget verkar det som om många av Googles tjänster var nere i ungefär en timme på måndagen. Den timmen gick över till affärsdriftstider på flera marknader, vilket ledde till en liten minskning av handeln före moderbolaget Alphabet.

Det är också ett störande larm om exakt hur långt Google når, och antalet tjänster – produktivitet, underhållning och hem / verktyg – är knutna till en enda, egenutvecklad leverantör. I stort sett stöter Microsofts Outlook också på några problem.

Inte väsentligt mer att uppdatera utan vi ser och ansluter till andra att olika Googles tjänster har gått ner. Gmail, YouTube, Google Drive, Google Docs, Maps, AdWords och AdSense, Google Pay, Google Home, Nest och Googles Chromecast upplever alla avbrott, med dussintals, till och med hundratals rapporter som vi hittills har sett in från hela Europa , USA, Kanada, Indien, Sydafrika, länder i Central- och Sydamerika, Australien och sannolikt fler.

Nivåindikatorer för stilleståndstider visar stora toppar för tjänster som faller från kl. 11.30 U.K. tid.

Vissa har dragit slutsatsen att det är ett problem med Google-konton – som inte fungerar – eller ett mer omfattande verifieringsproblem. När allt var nere, oavsett om du försökte använda Googles tjänster inkognito fungerade de inte.

I grund och botten är det dock en extraordinär besvikelse för ett ramverk som har blivit en av de största trafik- och aktivitetsdrivarna på internet med miljarder användare över Googles olika fastigheter.

Nyhetskälla.

Vi på CodeLedge erbjuder Sveriges bästa digitala marknadsföringstjänster. Om du inte är säker på att driva en framgångsrik marknadsföringskampanj för sociala medier kan vi hjälpa dig. Prata gärna med oss ​​på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »