Google lanserar webbhistorier WordPress-plugin för att få mer trafik

juli 3, 2020

Google lanserar webbhistorier WordPress-plugin för att få mer trafik

Google lanserade ett beta-WordPress-plugin som ger utgivare möjlighet att utnyttja Googles generellt nya webbberättelser.

Web Stories är en metod för att ranka högst upp i Google-sökning, Google-bilder, Discover och Google App.

Vad är Google Web Berättelser?

Google Web Stories är en annan typ av Accelerated Mobile Pages (AMP). Det är innehåll som är avsett att konsumeras i små bitar.

Varje sida i en webbhistoria innehåller högst 10 ord. Den rekommenderade storleken på en webbhistoria ligger någonstans i intervallet fyra och 30 sidor.

Utgivare kan tjäna pengar på webberättelser med anknutna länkar, Google Ad Manager och Google DV360 (Beta).

Web Berättelser är avsedda att konsumeras av mobila användare som behöver konsumera innehåll från början. Google beskriver den typiska innehållskonsumenten som någon på en tunnelbana eller äter.

Google Web Stories är öppen källkod och gratis.

Fördelar med Google Web Story

Utgivare använder webbhistorien eftersom den kan presenteras på ett tilltalande sätt för mobilanvändare. Web Stories representerar en annan strategi för att få mycket trafik.

Jag började nyligen se webbhistorier på Google Nyheter och i Google-appen. De är intelligenta och sticker ut mot sig själva.

Google Word Berättelser WordPress Plugin

Google släppte ett WordPress-plugin för att hjälpa utgivare att öka mer trafik genom formatet Web Story. WordPress-plugin och Web Story-programmet finns båda i beta.

En slutlig version av Word Story-plugin kommer att släppas senare i sommar, 2020. Den nuvarande versionen av plugin saknas animering och stöd för sidbilagor. Den sista versionen kommer att innehålla alla funktioner och vara smidigare än betaversionen.

Ska du ladda ner webbhistorier WordPress Plugin?

Plugin-programmet är i beta och det har inte alla funktioner. Det kan finnas buggar i det. Det kan emellertid vara värdefullt att skapa en iscenesättningssida för att bekanta dig med plugin och vara beredd när det fullständiga plugin-programmet blir tillgängligt.

Vi på CodeLedge tillhandahåller Sveriges bästa WordPress-utvecklingstjänster för alla typer av företag. Diskutera gärna dina frågor med oss. Maila oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »