De 5 Bästa Shopify Teman För Att Utveckla Din Onlinebutik 2021

februari 10, 2021
De-5-Bästa-Shopify-Teman-För-Att-Utveckla-Din-Onlinebutik-2021

De 5 Bästa Shopify Teman För Att Utveckla Din Onlinebutik 2021

Om du har ett företag som behöver en fantastisk webbplats, leta inte längre. Den här listan över 29 bästa Shopify-teman gör det enkelt att hitta din perfekta design. Oavsett om du har ett stort lager, säljer en enda produkt eller bara börjar, finns det något för alla i den här listan.

Många av teman i denna samling är utvecklade för att hjälpa ett brett sortiment av butiker. De kommer ofta inredda med olika mönster, obegränsade färgval och olika textstilar. När det gäller att bygga en anmärkningsvärd plats är de tekniska funktionerna lika viktiga som stilfunktionerna.

1. Wokiee

Wookie är det perfekta svaret för din nuvarande eller framtida Shopify-butik. Det har alla nödvändiga verktyg och plugins för att göra en supersnabb responsiv webbplats med fantastisk UX och ett otroligt sortiment av olika mönster och stilar gör det möjligt att göra olika strukturer och uppfyller vissa krav.

Wokiees mångsidiga tema åtföljer olika designsandstilar att bläddra bland annat alternativet att skapa olika strukturer för din webbplatsfunktion, till exempel ett shoppingfält eller extra widgets för din designbutik. Med videohandledning och experthjälp från Wokiee-teamet kan du uppnå betydligt mer med den här produkten än vad du kan förvänta dig från de flesta gratis Shopify-teman.

2. Porto

Porto är extraordinärt jämfört med andra Shopify-teman för din Shopify-butik, byggd med Porto-baserade bästa e-handelsdesign som hittills visats genom 50 000+ kunder. Porto använder Bootstrap 4 och är exceptionellt optimerad för hastighetsprestanda. Med den bästa användargränssnittet och UX-upplevelsen och många användbara funktioner ökar din butiksförsäljning helt.

Porto är ett av världens främsta rankade teman för WordPress och WooCommerce, men det fungerar också med din Shopify-butik. För att hjälpa dig att upptäcka den funktionalitet som visar sig bäst för din valda e-handelsplattform, följer den här produkten också demos som du kan testa i förväg.

3. Molla

Molla – Multipurpose Responsive Shopify Theme – är en modern och nischad e-handelsmall som är idealisk för din online-verksamhet. Molla innehåller 20 specialdemonstrationer, olika sorter för kategorier och produktdetaljer. Temat uppdateras kontinuerligt med fler funktioner.

Som ett supersnabbt Shopify-tema med installation med ett klick är Mollalösningen en bekväm metod för att få en expert som ser webbplatsen igång snabbt. Detta tema fungerar fantastiskt med en rad olika insticksprogram och popup-reklamalternativ, och det är otroligt för strömlinjeformad rullning också.

4. Rörledning

Att titta igenom webbplatser är naturligt; men Pipeline tar lite liv tillbaka till klassisk rullning. Detta tema har en parallaxeffekt som tillåter användare att göra en animerad djupeffekt när du tittar ner på sidan. Det är de unika designfunktionerna som denna som gör Pipeline till ett utmärkt tema.

Rörledning är inte bara ett härligt måttligt tema, det är exceptionellt byggt för större produktkataloger, så om du utvecklar ditt företag kan det vara perfekt för dig. Få åtkomst till menyer med flera kolumner för att göra det bekvämt för kunderna och du kan till och med uppdatera din SEO med detta tema också. Alternativen är oändliga.

5. Dela

Detta tema får sitt namn från den berömda delade skärmdesignen. Denna design är idealisk för onlineaffärer som vill skapa ett väsentligt intryck. Även om Split är ett exceptionellt tema använder den faktiskt kända webbdesigntrender, till exempel parallaxrullningseffekt, format i full bredd och bilder, plus svävaraktiverade animationer.

Split är något bortom ett iögonfallande e-handelstema. Denna lösning kan vara det perfekta beslutet om du behöver ha en effekt med visuals. Strömlinjeformat för levande bilder kan detta tema vara ett otroligt beslut för din Brooklyn-baserade konstnärsportfölj eller din New York-modemagasin.

Vi på CodeLedge erbjuder Sveriges bästa Shopify-utvecklingstjänster. Våra Shopify-utvecklare är mycket professionella för att utveckla unika, effektiva och lätta webbplatser för alla typer av företag. Mejla oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »