De 4 Bästa Ramarna För apputveckling 2020

oktober 7, 2020
De-4-bästa-ramarna-för-apputveckling-2020

De 4 Bästa Ramarna För apputveckling 2020

Applikationsutvecklingsbranschen utvecklas i enorm takt och för nybörjare är det svårt för dem att veta var de ska börja.

Vi gör uppgiften enklare för dig, så att du kan börja lära dig de bästa ramarna för applikationsutveckling.

Reagera Native

React Native är utvecklat av Facebook och är en av de mest kända ramarna för applikationsutveckling. Många högpresterande applikationer har byggts på detta ramverk. Det är extraordinärt för att skapa både Android- och iOS-applikationer och är en kraftfull och pålitlig applikation. Det har också en plattformsramförmåga, vilket hjälper till att påskynda processen för utvecklare.

Fladdra

Flutter är skapat av Google och är ett ramverk för programutveckling. Enkel att använda, den använder liknande kod för iOS och Android och har ett flexibelt användargränssnitt som är oerhört användbart för utvecklare.

Jonisk

Ionic är ett allmänt använt open source-ramverk skapat med Angular och Cordova. Dess specialitet är att den kan användas för att skapa applikationer för tre olika plattformar: iOS, Apple och Windows. Detta ramverk är lätt att anpassa till och har sin uppsättning standard-UI-element som används för att hjälpa utvecklare att fokusera på avancerade funktioner snarare än de grundläggande.

Xamarin

Xamarin erhålls av Microsoft och är ett ramverk med öppen källkod som också har förmågan att skapa ett plattformsramverk. Den använder liknande kod för iOS och Android. Med en enorm grupp med mer än 1,4 miljoner utvecklare använder den programmeringsspråket C # så att du inte behöver lära dig Java för applikationsutveckling.

Vi på CodeLedge är Sveriges bästa leverantör av mobilappsutvecklingstjänster. Vi är experterna på att utveckla bästa möjliga appar för ditt företag, lämna det till experter. Prata gärna med oss ​​på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »