Cloudflares nya WordPress-Plugin kan Dramatiskt Förbättra Sidhastigheten

oktober 6, 2020
Cloudflares nya WordPress-Plugin kan Dramatiskt Förbättra Sidhastigheten

Cloudflares nya WordPress-Plugin kan Dramatiskt Förbättra Sidhastigheten

Cloudflare tillkännagav en annan tjänst som dramatiskt påskyndar alla WordPress-webbplatser med förbättringar på upp till 72% i Time to First Byte. Cloudflare erbjuder användare av WordPress.com som är värd för den nya tjänsten gratis. Alla som inte är där kan registrera sig för så lite som $ 5 per månad. Webbplatser på ödmjuka delade värdar kan uppleva sensationella förbättringar i hastighet.

Tjänsten kallas för automatisk plattformsoptimering (APO). Webbplatser som använder APO har förbättrat Time to First Byte (TTFB) med 72% och Largest Contentful Paint med 23%.

Delad värdflaskhalsar löst

Delat webbhotell har vanligtvis varit mer utsatt för avmattningar på grund av den belastning som serverresurserna innebär, vilket kan göra att databasuppsökningar saktar ner och webbplatser blir mindre lyhörda.

Cloudflare säger att ömsesidiga servernedgångar inte längre är ett problem på grund av APO-tekniken.

APO gör det i huvudsak irrelevant att en webbplats är på en delad värd (kallad ursprung) eftersom WordPress-webbsidan kommer att serveras från Cloudflares kant som ligger nära där begäran om sidan görs.

Alla hastighetsrelaterade nackdelar hos en ömsesidig värd mildras av Cloudflares APO. Det är därför webbplatser kan se en förbättring på 72% i mätvärdet Time to First Byte.

WordPress-prestanda flaskhalsar löst

Ett av problemen med WordPress är avmattningar i prestanda orsakade av mallens uppblåsthet, plugins, onödig JavaScript, etc. Det är sådana slags problem som lägger till WordPress-webbplatser som gör dåligt på hastighetsmätvärden.

Med Cloudflares APO är långsam WordPress-prestanda inte längre en övervägande. Cloudflare lagrar en statisk kopia av WordPress-webbplatsen och serverar det utan att behöva söka i databaser eller använda filer från originalservern.

Så här klargör Cloudflare det:

”Genom att cacha dynamiskt innehåll kan vi betjäna hela webbplatsen från vårt kantnätverk. Tänk ”statisk plats” men utan något arbete med att behöva bygga eller underhålla en statisk plats.

Kunder kan fortsätta hantera och uppdatera innehåll på sin webbplats på samma sätt och lämna det hårda arbetet för prestanda till oss.

Att betjäna både statiskt och dynamiskt innehåll från våra nätverksresultat, i allmänhet utan ursprungsbegäranden eller ursprungstidsbehandlingstid. Det betyder att all kommunikation sker mellan användarens enhet och vår kant. “

Hur mycket kostar Cloudflare APO?

Cloudflare erbjuder för närvarande tjänsten gratis till WordPress.com-värdens kunder för att erbjuda APO gratis till sina kunder. Alla webbplatser som för närvarande finns på WordPress.com har möjlighet att aktivera APO-tjänsten. Cloudflare säger att de kanske tillkännager liknande arrangemang med andra webbhotellföretag.

WordPress-webbplatser som inte finns på WordPress.com har möjlighet att köpa APO-tjänsten för $ 5 / månad om de är en nuvarande Cloudflare-kund på fri nivå. Kunder i Professional-, Business- och Enterprise-planerna kan få tjänsten utan extra kostnad.

När någon frågade Cloudflare CTO John Graham-Cumming om det fanns en tidslinje för när tjänsten kommer till andra webbhotell.

Han sa:

”Cloudflare planerar att ta med samma funktioner till andra populära plattformar som används för webbhotell. Dessutom, för webbplatsägare, skulle vi vilja veta vilken plattform de vill se Cloudflare få APO till nästa. ”

Hur man kommer igång

Början är enkel. Installera bara Cloudflare WordPress Plugin och från den tiden, om du inte är värd på WordPress.com kommer du att ledas från din WordPress Admin-sida för att skapa ett gratis Cloudflare-konto och köpa ett medlemskap på $ 5 / månad.

Förbättra sidhastigheten med Cloudflare?

Sidhastighet är en viktig faktor för försäljning och annonsklick. Fem dollar i månaden är en anspråkslös kostnad för att höja hastigheten, oavsett om WordPress-webbplatsen är en WooCommerce-onlinebutik eller en informationswebbplats som är beroende av annonsklick. Att påskynda en webbplats är relaterad till högre försäljning och klick, vilket innebär att tjänsten kan mer än betala för sig själv.

Vi på CodeLedge är Sveriges bästa WordPress Development Services-leverantör. Om du inte är expert på att utveckla en perfekt webbplats för ditt företag, lämna den till experter. Prata gärna med oss ​​på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »