Branding Services Sweden

Vill du utveckla ditt varumärke?

Vi arbetar med varumärken i Stockholm och företag från hela världen för att hjälpa dem få rätt varumärke.

Vad är varumärke?

Branding är inte bara en logotypdesign. Du kan inte bara designa en logotyp och säga ”Vårt varumärke är slutfört”.

Som om du är svenskt klädmärke och bara har designat klädermärkeslogotyper är det inte varumärket. I själva verket, om du kombinerar designen på din märkeslogotyp, brevpapper och vissa andra produktdesign, är du fortfarande inte ens nära komplett märkesvaror.

Din logotypdesign är en del av varumärkesidentiteten – men det är bara den lilla delen av varumärkespusslet.

Varumärke är hur människor ser och föregår ditt företag. Det är också hur du som ägare och ditt team ser och föregår ditt företag. Varumärket på ett enkelt sätt är vad du har, hur du och varför.

Varumärke är ditt livs liv och själ. Det är vad du gör, hur du gör och varför du gör det. Kombinera nu dessa saker med din varumärkesdesign och det är varumärket.

Enligt mig är den bästa definitionen av varumärke från Tronvig-gruppen,

“Varumärke är vad som fastnar i ditt sinne förknippat med en produkt, en tjänst eller en organisation – oavsett om du köpte eller inte köpte i just det ögonblicket.”

Vår varumärkesförfarande

Best of Brand Stockholm

Varumärkesupptäcktsfas

På CodeLedge börjar vi i alla brandingprojekt från din Brand Discovery Phase. Vad vi gör i den här fasen?

I din varumärkesfas kommer vi att lära dig om ditt företag, dina mål och mål, permanenta kunder, där ditt företag står just nu och mer.

Den kommunikation vi har med våra kunder är nyckeln till framgång för vårt projekt. Brand Discovery-fasen ger oss en stor inblick i ditt företag och att hjälpa är att gå vidare.

Bygga Varumärkesidéer

Nästa fas är att samla våra idéer för ditt varumärke. När vi samlat in våra tankar och lagt den på pennan till papper eller mus till datorn, är det dags att dela våra idéer och tankar med dig.

När ditt projekt fortskrider designar vi, vi utvecklar, vi levererar och upprepas, och du kommer att ha olika vägar att välja från och du har andra alternativ att utforska.

Best of Brand Stockholm
Best of Brand Stockholm

Att Föra Varumärket Till Liv

När det första steget i ditt varumärke är klar och riktningen för ditt varumärke har beslutats kommer vi att börja väcka liv.

Ypur-varumärket kommer att vara i form av ett presentationsdokument, vi visar hur exakt ditt varumärke ska användas, och utforska idéer för dina produkter, marknadsföringsmaterial och mer.

Slutligen när du är lycklig. Vi är glada. När du har godkänt alla saker kan vi hjälpa till att lansera ditt varumärke till världen.

Våra varumärkestjänster

På Codeledge erbjuder vi de bästa WordPress-utvecklingstjänsterna för att göra din webbplats smidig, kreativ, lätt och SEO-vänlig.

brand identity

MärkesIdentitet

Din varumärkesidentitet är den visuella presentationen av dina varumärkeselement som arbetar tillsammans för att identifiera ditt företag. Dessa komponenter utgör dina varumärkesriktlinjer, som kan användas för att kommunicera ditt varumärkesidentitet i framtiden.
Rebranding Services in Sweden

Re-Branding

Återmärka ett företag är ett mycket viktigt beslut. Om ditt företag behöver stora förändringar, ditt företag har vuxit ut ditt nuvarande varumärke eller om det sker stora förändringar i strategi eller riktning, är det den perfekta tiden att rebrand.
LogotypDesign

Logotyp

Din logotypdesign är det unika märket som kommer att ses och erkännas som ditt företag. Precis som Nike tick, bör din logotypdesign vara det enkla, unika och väl utformade märket som kan användas för att identifiera ditt företag.
Stationary design

Stationär

Din brevpappersdesign spelar en nyckelroll för att skapa varumärkeskonsistens för ditt företag. När du delar ut ditt visitkort på en utställning är det viktigt att de arbetar för att förbättra dina varumärkesmeddelanden.
Print design

Skriva ut

Utskriftsdesign, som broschyrer, är ett bra sätt att kommunicera med dina kunder, samtidigt som de ger dem något fysiskt att hålla. När en kund behåller ditt tryck eller broschyr måste den kommunicera ditt märke utan dig.
Packaging design

Förpackning

Om ditt företag tillverkar en fysisk produkt är det viktigt att din förpackning fungerar för ditt varumärke. Professionellt märkesförpackningar hjälper inte bara din produkt att sticka ut från mängden utan hjälper också den att sälja.

Branding News & Research

maj 4, 2021
De 10 Bästa Webbplatserna för att Hitta Gratis Bilder av Hög Kvalitet

De 10 Bästa Webbplatserna för att Hitta Gratis Bilder av Hög Kvalitet

Jag tror inte att det finns en annonsör där ute som behöver det vara tydligt att de använder stockfotografier. Men det är i allmänhet inte tänkbart […]
januari 21, 2021
7 Kreativa Och Effektiva Logotypdesigner Som Inspirerar Dig

7 Kreativa Och Effektiva Logotypdesigner Som Inspirerar Dig

Din logotyp är en av de viktigaste sakerna folk märker om ditt företag. Logotyper, när de är utformade väl, kan sticka ut och göra en minnesvärd, […]
januari 4, 2021
Varför-Att-Hitta-Ditt-Varumärkesändamål-är-Fördelaktigt-För-Ditt-Företag

Varför Att Hitta Ditt Varumärkesändamål är Fördelaktigt För Ditt Företag?

Att hitta ditt varumärkesändamål bör vara det viktigaste steget i din allmänna varumärkesstrategi, men inte många företag gör det. Den här artikeln innebär att karakterisera idén […]

Vi kan ta ditt projekt till högsta standard
det skulle göra dig lycklig!

Translate »