Bästa Shopify appar för Effektiva Black Friday Cyber Monday Marknadsföringskampanjer

oktober 15, 2020
Bästa-Shopify-appar-för-Effektiva-Black-Friday-Cyber-Monday-Marknadsföringskampanjer

Bästa Shopify appar för Effektiva Black Friday Cyber Monday Marknadsföringskampanjer

Det finns en stor mängd data som konkurrerar med dina kunders uppmärksamhet just nu. Och när Black Friday Cyber ​​Monday (BFCM) är över oss (det är här!) Kommer inkorgar och Instagram-flöden att bli överväldigade av erbjudanden. Hur kan du skilja dig från dina konkurrenter? Hur skär du igenom röran och startar minnesvärda och klickbara BFCM-kampanjer?

Om du inte är expert på Shopify-marknadsföring, slösa inte tid och pengar på att testa. Få hjälp från marknadsföringsexperter. Vi på CodeLedge är Växjö bästa leverantörer av digital marknadsföring. Vi låter ditt företag växa och gör att din synlighet online skiljer sig från dina konkurrenter.

Dessa applikationer tar bort mysteriet från BFCM-marknadsföring.

Octane AI Quiz, Messenger, SMS

Octane AI Quiz, Messenger, SMS är en enda marknadsföringslösning som låter dig göra frågesporter, samla in information och starta anpassade Facebook- och SMS-kampanjer, inklusive konversationsannonser.

Shoppable Instagram och UGC av Foursixty

Shoppable Instagram och UGC av Foursixty sätter dina organiska Instagram-inlägg i arbete, vilket skapar en klickbar, shoppbar klon av ditt flöde. Du kan till och med dra dina kunders inlägg (användargenererat innehåll) till en plats och tvinga dem också med shoppinglänkar.

Tone SMS Cart Recovery

Tone SMS Cart Recovery meddelanden kunder med uppmaningar att återansluta till ditt varumärke. Äkta agenter sitter bakom en AI för att göra konversationer mer mänskliga.

Marknadsföring Video Maker

Promotion Video Maker hjälper dig att effektivt skapa reklamvideoinnehåll – ingen filmskola krävs. Ange text och några detaljer och den här applikationen drar innehåll från din webbplats till videor optimerade för webb, instagram eller berättelser.

Shopify-e-post

Med Shopify Email kan du starta och spåra e-postkampanjer direkt i Shopify, med enkla layouter som drar logotyper, bilder och duplicerar direkt från din butik. Nytt för e-postmarknadsföring och vet inte var du ska börja?

Får din e-postmarknadsföringskampanj klar från marknadsföringsexperterna! Få en offert härifrån.

Vi på CodeLedge är Sweden’s bästa leverantör av digitala marknadsförings- och Shopify-webbplatsutvecklingstjänster. Vi är experterna på att skapa en framgångsrik strategi för digital marknadsföring och göra en webbplats snabb och enkel att ladda. Prata gärna med oss ​​på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »