8 Viktiga SEO Poäng Som Man Bör Tänka På i Dag

juni 17, 2020

8-Viktiga-SEO-Poäng-Som-Man-Bör-Tänka-På-i-Dag

Sökmotoroptimering på sidan är en av de viktigaste delarna av SEO. I det här inlägget har vi framhävt de 8 viktigaste SEO-punkterna på sidan som du behöver ta hänsyn till idag.

1. E-A-T

E-A-T är en förkortning av expertis, auktoritativ och tillförlitlighet, som är det ramverk som används av Google-värderingar för att beräkna innehållsskapare, webbsidor och webbplatser i allmänhet.

2. Titel Tagg

Titel är en HTML-tagg som finns i rubrikavsnittet på varje webbplatssida. Det ger den ursprungliga signalen eller sammanhanget för vad ämnet är på respektive webbplats där den är placerad.

3. Meta Beskrivning

Meta Description är den korta förklaringen på webbsidan som det webbsidan handlar om. De visas också på sökmotors resultatsidor (SERP) under webbsidans titel.

4. Rubriker

För att sticker ut på SERP: erna måste dina webbsidor rubrikera ett intresse. En otrolig rubrik kan innebära skillnaden mellan ett klick och ett intryck.

5. Header Taggar

Rubriktaggar är HTML-elementen (H1 till H6), som används för att visa rubriker och underrubriker på webbsidan. Jag brukade vanligtvis identifiera rubriken från stycketext. Det borde vara trevligt och fullt av dina sökord.

6. Innehållsrevision

Det är viktigt att granska det befintliga innehållet på din webbplats. Många innehållsskapare fokuserar på att skapa nytt innehåll så mycket men de fokuserar inte på att granska sitt befintliga innehåll som också mycket viktigt.

7. Optimering av bilder

Bildoptimering är en av SEO: s mest värdefulla tillgångar när det gäller lastningshastighet. Eftersom alla skapade bilder inte är lika, kan vissa sakta ner din webbplats. Optimera alltid bilden innan du laddar upp den på din webbplats.

8. Nyckelordskanibalisering

Identifiera, oavsett om nyckelordets kannibalisering finns på din webbplats eller inte, det spelar en viktig roll för att ranka samma typ av artiklar. Lös det direkt.

Vi på CodeLedge tillhandahåller Sveriges bästa SEO-tjänster (Search Engine Optimization). Diskutera gärna dina frågor med oss. Maila oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »