7 WordPress-plugins För Att Hantera en Bloggwebbplats

juni 9, 2020

7 WordPress Plugins Att Hantera En Bloggsida

En blogg kan annonsera ditt varumärke och tillhandahålla värdefullt innehåll. WordPress är tydligen den bästa plattformen att ha en blogg, främst på grund av cirka 50 000 gratis eller blygsamma plugins för att inkludera värdefulla funktioner och funktionalitet.

Här är en lista över plugins för att hantera en blogg på WordPress. Det finns verktyg för att skapa och ändra innehåll, förbättra din organiska sökrankning och webbplatsprestanda, producera leads och marknadsföra och säkra din webbplats. Många av dessa plugins är gratis, men vissa har premiumvarianter med extra funktioner.

Plugins för att hantera en blogg

1. Monster Insights

MonsterInsights ger avancerade spårningsfunktioner för Google Analytics. Se användbar information om användare direkt i din WordPress-instrumentpanel. Få rapporter om publikens demografi, beteende, trafik, transformation, e-handelsaktivitet, kontaktformulär, SEO och anpassade ämnen. Pris: Basic är gratis. Premiumplaner börjar på $ 99,50 varje år.

2. bbPress

bbPress är forumprogramvara från tillverkarna av WordPress. Ställ snabbt in en plats för konversationer, medlemskap och mer. Pris: Gratis.

3. Jetpack

Jetpack är ett plugin för säkerhet, prestanda och webbplatshantering. Vakta mot brute force attacker och ej godkända inloggningar. Aktivera platsacceleratorverktyg för att minska sidbelastningstiden. Gör om din webbplats med widgetar, bildgallerier och inbäddade medier. Få uppdateringar av webbplatstrafik, fruktbara inlägg, webbplatssökningar och kommentarer – allt kontinuerligt. Pris: Basic är gratis. Premiumplaner till 39 dollar varje år.

4. InfiniteWP

InfiniteWP är ett plugin för att hantera och säkra din webbplats. Den har en åtkomst och uppdateringar med en klickad administratör, en säkerhetskopiering och återställning med en enda klick, skanning av bulk, kontroll av avancerade parametrar, kundrapportering och mer. Pris: Grundpanelen är gratis. Alla ytterligare artiklar är $ 147 varje år för 10 webbplatser.

5. Ytterligare ett relaterat inlägg-plugin (YARPP)

Ytterligare ett relaterat inlägg-plugin (YARPP) visar inlägg och sidor relaterade till den aktuella posten. Med hjälp av en justerbar algoritm hittar YARPP relaterat innehåll från över din webbplats. Pris: Gratis.

6. Delade räkningar

Med delade räkningar kan du lägga till sociala delningslänkar till din WordPress-webbplats. Lägg till knappar för Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Yummly och mer. Öka din publik genom att hjälpa dina läsare att dela dina inlägg och sidor. Pris: Gratis.

7. WPForms

WPForms är en dra-och-släpp-formbyggare för att snabbt skapa anpassade kontaktformulär, feedbackformulär, enkäter och undersökningar med mera. Pris: Basic är gratis. Premiumplaner börjar på $ 39,50 varje år.

Vi på CodeLedge tillhandahåller Sveriges bästa WordPress-webbutvecklingstjänster. Diskutera gärna dina frågor med oss. Maila oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »