6 Måste ha WordPress-Plugins för Din Företagswebbplats

juni 18, 2020

6 måste ha WordPress-plugins för din företagswebbplats

WordPress är den mest kända CMS i världen, men är öppen källkod, körs, kodas och skapas för webbplatser på ett vidsträckt sätt.

Antalet tema, sidbyggare, plugins och värdplaner gör det enkelt för en nybörjare att snurra upp en webbplats ganska snabbt.

Det möjliggör också anpassad temautveckling, integration och användning av anpassad kod.

I stället för det stora utbudet av hur det implementeras och distribueras finns det några vanliga plugins som tjänar den erfarna WordPress-administratören eller utvecklaren väl.

Jag rekommenderar starkt att du försöker begränsa mängden plugins du använder.

Ju fler plugins du har, desto mer måste du hålla dig uppdaterad med den senaste versionen för att minska säkerhetsriskerna och för att minska tiden för tidstestning med varje uppdatering för att säkerställa att saker inte går sönder.

Även om denna lista inte är omfattande och känslor och tillvägagångssätt kommer att variera, har jag tagit min lista över viktiga plugins som jag föreslår för WordPress-webbplatser, från blogg till affärswebbplatser.

1. Avancerade anpassade fält

Det finns olika åsikter om det mest ideala sättet att utveckla WordPress-webbplatser och användningen av teman och sidbyggare.

En sak som jag dock kommer att hänvisa till är att om du går den anpassade teman rutten, föreslår vi starkt avancerade anpassade fält.

Det är ett viktigt plugin för oss eftersom det kompletterar vår anpassade sidbyggare och ger en extra balans mellan att vara kraftfull med alternativ.

ACF stöds och planeras för största flexibilitet när det gäller att ha möjlighet att inkludera fält och anpassa taxonomier väsentligen var som helst i WordPress. Det gör redigeringsinnehåll extremt enkelt.

2. WP Rocket

WP Rocket är ett plugin som främst tillhandahåller cachetjänster. Genom cache-innehåll kan din webbplats ladda snabbare och förbättra både användarupplevelse och SEO-prestanda.

Det går förbi WordPress-standardvärden och ger mer kontroll för att komma till rätt balans mellan caching och innehållsbelastning för att uppfylla dina mål och behov.

Denna plugin har ett nominellt årligt medlemskap som sträcker sig över mängden webbplatser du behöver för att använda den på och antalet eller arten av uppdateringar du föredrar att få under året.

3. Gravity Forms

Det finns olika välkända pluginprogram för formbyggare som är tillgängliga för WordPress. Förmodligen den mest populära och extremt otroliga och enkla att använda är Gravity Forms.

Förmågan för en användare att ha möjlighet att snabbt och effektivt spinna upp formulär för att bädda in på vilken sida som helst är kritisk.

Dessutom är pluginens oöverträffade kvalitet, sätten du kan samordna det med ett brett utbud av e-postmarknadsföringsplattformar och CRM, precis som kapaciteten att få meddelanden gör det till min go-to form builder plugin.

4. Bättre sökbyte

Om du någonsin konfronteras med ett projekt eller uppdatering som kräver migrering, är detta plugin en absolut nödvändighet. Det fyller hål och automatiserar den typ av arbete som skulle vara tidskrävande och tråkigt.

Oavsett om du försöker snabbt upptäcka alla länkar som bröt under en migration, försöker hitta och ersätta eller flytta en databas kan det täcka dig på alla fronter.

Denna plugin kräver viss mänsklig logik eftersom den är kraftfull men behöver din inmatning och förståelse för att tillämpa vad som behöver migreras, uppdateras och fixas. Det sparar massor av tid och manuell ansträngning också.

Better Search Replace har grundläggande och expertalternativ till en mängd prisfokus beroende på funktioner som krävs.

5. Föreställ dig

Caching är signifikant som anges i WP Rocket-avsnittet ovan. Tidigare är det kanske den största skyldiga för sidhastighetsbilder bilder.

Imagify är ett bildkomprimeringsverktyg.

Det uppmuntrar dig att automatisera processen med att optimera bilder för storlek utan att ge kvaliteten.

Denna effektiva plugin kan hjälpa när du inte kan skydda klienter från att ladda upp enorma bilder och inte kan uppdatera WordPress standardinställningar för uppladdning.

Föreställ dig har en uppenbar medlemskostnad från månad till månad och är i lager beroende på hur många bilder din webbplats har.

6. Yoast

Det finns inte ett ton som jag kan säga om Yoast här utan att lossa all kraft den har för SEO.

Yoast ger dig makt över ett brett utbud av saker som är användbara för SEO, från indexeringsfiler till specifika faktorer på sidan.

Det åtföljer ibland en förväntan på att lära sig och anpassa sig och på grund av Yoasts robusta karaktär kan det orsaka några konflikter med olika applikationer.

Vissa SEO har dödats på grund av säkerhetsproblem eller buggar som har tagit tid att avslöjas och har gått med alternativ.

Trots detta är det fortfarande affärsstandarden SEO-plugin för WordPress.

Yoast erbjuder både gratis- och premiumversioner.

Vi på CodeLedge tillhandahåller Sveriges bästa WordPress Development Services. Diskutera gärna dina frågor med oss. Maila oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »