5 logiska skäl att välja Woocommerce för din eCommerce-webbplats

juli 17, 2020
5 logiska skäl att välja Woocommerce för din eCommerce-webbplats

5 logiska skäl att välja Woocommerce för din eCommerce-webbplats

Vi på CodeLedge är Sveriges bästa eCommoerce-webbplatsutvecklare. Vi är experter på att skapa eCommerce Store som tar dig framåt från dina konkurrenter. Om du har några frågor kan du gärna prata med oss ​​här.

WooCommerce ger dig möjligheten att få tag på det starkaste innehållshanteringssystemet och använda det för att driva en onlinebutik. Det är en öppen källkodsplattform där du kan anpassa varje element i din onlinebutik.

En detaljerad översikt

WooCommerce är ett WordPress Plugin som erbjuder gratis core plugins. Bortsett från att olika tillägg finns också tillgängliga varav vissa betalas medan andra är gratis.

WooCommerce har olika funktioner att erbjuda:

  • Leverans av fast ränta och skatteinställning som smälter samman olika skatteklasser och lokala skattesatser
  • Punkt för punktrapporter inklusive recensioner, lagernivå, inkommande försäljning och total butiksprestanda
  • Rabattalternativ, användningsbegränsningar, inbyggda användarrecensioner.
  • Olika produkter som hindrar både fysiska och nedladdningsbara varor

Designa alternativ

Utvecklarna av WooCommerce vet mycket väl om värdet på design i eCommerce, vilket är anledningen till att de erbjuder WordPress-teman som uttryckligen har optimerats för WooCommerce. Specialiteten hos WooCommerce är att det är väldigt bra med WordPress när det gäller det rika temavalget.

WooCommerce-teman som tillhandahålls på Envato Market har uttryckligen modifierats för själva plugin-programmet. Inte helt enkelt detta, det erbjuder dessutom olika andra funktioner som zoom in faciliteter, attraktiva reglage, starka bilder och en extremt mottaglig design och annan hög nivå stil.

SEO-vänlig

Eftersom WooCommerce är ett WordPress-plugin finns det olika SEO-fördelar att tänka på. WP är känt för innehåll i princip och hindrar extraordinära SEO-funktioner. Så när du placerar båda ihop kan du samla in både innehåll och data som ger chansen till hög sökmotorrankning. Dessutom håller WP bloggning på ett adekvat och legitimt sätt tillsammans med arkiv och kategorier som det erbjuder.

Hur det hjälper dig att sälja

WooCommerce uppmuntrar sina användare med gratis grundläggande funktioner i core plugins. De är de bästa i första hand. Om du vill förstärka dina onlinebutiker är det potentiella, väljer du normalt WooCommerce-tillägg.

WooCommerce ger många intressanta alternativ som gör att du kan höja din skala, som att sälja på Facebook, instinktivt spela in försäljning i QuickBooks, ansluta din butik med MailChimp, skapa upprepade prenumerationer och mycket mer. Vissa ytterligare artiklar betalas medan andra är gratis.

Hjälp och support

Med ett långtgående nätverk av användare tillsammans med utvecklare vars tonvikt är att förfina och utvidga WooCommerce genom utveckling av teman och tillägg för det. Det erbjuder beroende e-handelstjänster tillsammans med noggrann dokumentation. Därför blir det fördelaktigt att upptäcka hjälp och chansen är stor att svaret för dina problem redan finns där.

Kostnadsberäkning

Även om WooCommerce har en hel del gratis saker är det dock några betalningar som är kopplade till det. Till exempel för en WordPress-webbplats måste du köpa ditt eget domännamn och ställa in en värdplan. Kostnaden varierar eftersom det beror på de värdplaner du gillar och de tillägg du vill välja till din onlinebutik.

Vi på CodeLedge är Sveriges bästa e-handelsutvecklare. Om du fortfarande är förvirrad eller har problem med att välja bästa möjliga design och service för din e-handelswebbplats. Be oss om hjälp på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »