4 Ledande Python webbutvecklingsramar i Sverige

juni 30, 2020

4 Ledande Python webbutvecklingsramar i Sverige

Framework spelar ett viktigt jobb för att göra Python-programmerarnas live enklare: de reducerar utvecklingstiden och gör det möjligt för utvecklare att otroligt koncentrera sig på applikationslogik via robotisering av tillämpningen av onödigt arbete.

Det finns ingen brist på ramar för Python eftersom det är ett av de bästa programmeringsspråken. Eftersom olika ramverk har sina egna anmärkningsvärda fördelar och nackdelar, måste du välja ett beroende på projektkrav och utvecklare.

Här är fyra ledande Python webbutvecklingsramar i Sverige för 2020.

Django

Django, som är skriven i Python, är ett populärt, allmänt utnyttjat och en öppen källkods Python webbutvecklingsram som för det mesta sammanfogas av färdiga bibliotek. Några av dess exceptionella perspektiv är dirigering av URL: er, mallmotorn, bekräftelse, migrering av databasschema och en objektorienterad mapper, vilket gör detta ramverk massivt snabbt, utdragbart och flexibelt. Django anpassar sig också till olika databaser och använder ORM för att kartlägga objekt till tabeller i databaser. Allt vad betraktas, detta ramverk uppmuntrar dig att utveckla alla applikationer du letar efter, från små till enorma webbapplikationer.

Pyramid

Detta är en annan öppen källkodsram som körs på Python 3 och betraktas som minimal komplex för att uppnå så mycket som kan förväntas. Den bästa delen av detta system är att det kan köras på både små och enorma applikationer. Några av de främsta funktionerna i Pyramid inkluderar flexibel verifiering och godkännande, samtycke och en-dokumentansökan. Ramverket ger tillfredsställande säkerhetsåtgärder och övervakning genom kontrolldokument, medan beskrivningen av webbadresser till kod också är lovvärt.

Men om du vill skapa hög säkerhet och konsekvent webbapplikation, skulle du göra det bra att anställa en utvecklare från Python.

Web2py

Detta är ett öppet källkod, allmänt utnyttjat webbutvecklingssystem, som gör det möjligt för användaren att designa saker snabbt och genomförbart, samtidigt som det stöder alla kända arbetsstrukturer. Med hjälp av SQL-databas, webbserver och ett online-gränssnitt hjälper detta system med att modernisera utvecklingen av webbapplikationsproceduren. Allt övervägt, med hjälp av webbläsare, tillåter Web2py dessutom användare att ändra, utveckla och hantera webbapplikationer.

En av de anmärkningsvärda funktionerna i detta ramverk är att den använder biljetten som tillåter instrumentet att reglera statusen och delningen. Systemet har sammansatta områden för att hantera svar, konferenser, HTTP-förfrågningar och behandlingar.

Turbogears

Tillverkad som ett full-stack-lager är denna struktur för närvarande ett oberoende webbsystem som kan fungera antingen som en full-stack-ram eller som en mikro-ram. TurboGears är baserat på MVC där kontrollenheten skickar ansökan till ett sortiment av controllerens avslöjade åtgärder. Detta system erbjuder all den funktionalitet som man behöver under utvecklingen av en webbapplikation i sin full-stack-läge.

Vi på CodeLedge tillhandahåller de bästa Python-utvecklingstjänsterna i Sverige. Diskutera gärna dina frågor med oss. Maila oss på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »