4 KPI-webbplatser för att hjälpa ditt företag växa

juni 3, 2020

4-KPI-webbplatser-för-att-hjälpa-ditt-företag-växa

Är du inte säker på vad som är KPI? KPI står för Key Performance Indicator och det betyder att du kan spåra och beräkna framgången för explicita mål.

Vi tittade inte bara på dessa nämnda KPI: er för att hjälpa ditt företag att växa. Du kan faktiskt använda detta och det här blogginlägget hjälper dig att sätta mål och hjälper ditt företag att växa.

Låt oss börja!

Leadgenererande webbplats

Om du äger ett företag är det du verkligen behöver mest en väl utformad webbplats. Din webbplats måste prestera som dina användare förväntar sig, om du ignorerar detta kommer dina användare knappast att stanna på dina webbplatssidor.

Om du inte har läst det länkade blogginlägget är följande punkter:

Webbplatsen måste uppfylla dina affärsmål
Måste ha den relevanta användarresan
Bra uppmaning till handlingsknappar / länkar
Bra sajtkarta och hierarki
Semantisk HTML
De relevanta metataggarna
Har bra innehåll / nyckelord
Kontextuell intern länk
De nödvändiga målsidorna
Att ha en webbplats designad och utvecklad är värd för pengarna, den kommer att bidra till att ditt företag är effektivt och effektivt för att locka användare.

Investeringen du placerar på webbplatsdesign betalar dig tillbaka i form av kunder du får från den.

Innehållsmarknadsföring

Innehållsmarknadsföring spelar en viktig roll för att få kunder – innehåll används på olika medier – tryck och digital.

Printmarknadsföring inkluderar saker som visitkort, affischer och marknadsföringsbannrar.

Digital marknadsföring inkluderar saker som sociala medier och din webbplats. Din webbplats är det bästa sättet att få ditt innehåll öppet för alla. När människor söker efter produkter och tjänster på sökmotorer som Google, söker sökmotorerna efter nyckelord i innehåll.

När människor besöker webbplatsen beror det på kvaliteten på innehållet de antingen kommer att stanna eller lämna webbplatsen.

Sociala media

Din webbplats och sociala medier fungerar extremt bra. Att använda sociala medier för ditt företag har två sidor – det kan kosta dig eller det kan vara gratis.

Om du stannar på den organiska vägen (gratis), är det enda du behöver oroa dig för tid på innehåll.

Människor flyttar från dina sociala medier till din webbplats.

Den andra vägen är att betala för annonser, men det är vanligtvis korta stunder. Men att skapa annonser är en bra metod för att starta din exponering och när du väl har innehållet behöver du mindre troligt betalda annonser.

Nu tillbaka till punkten “om det kostar mer att få en klient än vad du får från klienten gör du något fel.”

Sidbelastningstid

Människor är otåliga, särskilt när det gäller webbplatser. Folk gillar helt enkelt inte att vänta på att en webbsida laddas. För ett litet faktum gillar människor inte att vänta mer än 3 sekunder på att en webbsida laddas. Efter den tiden kommer de att lämna din webbsida, detta kommer att öka din avvisningsfrekvens.

Din webbsida kan ha det bästa innehållet, ha rätt användarresa och bete sig som användaren förväntar sig. Men om din webbsida är långsam kommer människor helt enkelt inte att stanna kvar på din webbsida och lämna.

Det finns många faktorer som kan bidra till en långsam laddningstid, det kan vara ooptimerade bilder, stora bakgrundsbilder, många bilder som SVG. Det kan också bero på hur din webbplats har kodats.

Vi på CodeLedge tillhandahåller Sveriges bästa webbutvecklingstjänster. Diskutera gärna dina frågor med oss. Maila oss på hi@codeledge.com hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »