3 Av De Bästa Verktygen Som Hjälper Dig Att Skapa Bra Innehåll

december 28, 2020
3 Av De Bästa Verktygen Som Hjälper Dig Att Skapa Bra Innehåll

3 Av De Bästa Verktygen Som Hjälper Dig Att Skapa Bra Innehåll

Utöver den omfattande mängden innehållsforskning du behöver leda, måste du dessutom spendera timmar – om inte dagar – på att skriva och polera själva innehållet.

När allt kommer omkring behöver du ditt innehåll för att markera båda rutorna när det gäller att bli märkt av sökmotorer och användare.

Att ha rätt färdighetsuppsättning är en anständig början, men om du verkligen behöver skapa innehåll som skiljer sig från oppositionen behöver du också rätt verktyg i din arsenal.

I det här inlägget avslöjar vi de bästa och mest lysande verktygen för att förbättra ditt innehållsspel, wow-läsare och få konverteringar.

Dessa verktyg spänner över olika områden av innehållsutveckling, inklusive forskning, redigering och analys.

Låt oss dyka in.

Innehållsforskning

Innehållsskrivning börjar utmaningen långt innan du skriver in det första ordet.

Det är en ofta lång forskningsprocess involverad när det gäller att producera innehållsidéer, utvidga tävlingen och identifiera rätt sökord.

Lyckligtvis finns det många innehållsforskningsverktyg tillgängliga som kan hjälpa dig att jämna ut processen och komma med unika innehållsidéer regelbundet.

1. BuzzSumo

BuzzSumo effektiviserar hela innehållsforskningsprocessen genom att dra in berömda inlägg beroende på nyckelord.

Dessa resultat skulle sedan sorteras efter deras räckvidd i sociala nätverk, till exempel Facebook, Twitter och Pinterest.

Detta gör att du kan skrapa på nätet efter innehållsidéer som väcker din målgrupps intresse.

Du kan också använda anpassade filter för att ytterligare förfina din sökning.

Till exempel kan du söka uttryckligen efter “hur” -inlägg, begränsa din sökning till en viss nation, utesluta en viss domän och betydligt mer.

2. Ubersuggest

Även om det är planerat som ett verktyg för sökordsforskning kan Ubersuggest också hjälpa dig att upptäcka innehållsidéer som kommer att få publikens uppmärksamhet.

Det fungerar genom att utöka det nyckelord som används med förslag från Google Suggest och Google Ads Keyword Planner.

I vissa fall inkluderar Ubersuggest-resultat sökordsidéer som kan användas som innehållstitlar först. Dessa är vanligtvis “långsvansade” sökord som innehåller tre eller flera termer.

För att organisera dem i din sökning, klicka på den lilla nedåtpilen bredvid kolumnen “Sökord”.

Med Ubersuggest har du nästan oändliga sökvärdiga innehållsidéer.

3. Portent’s Content Idea Generator

Portent’s Content Idea Generator är ett annat fantastiskt verktyg som kan ge dig en mängd olika innehållsidéer på nolltid.

Vad som är bättre, det är ett helt gratis verktyg som är lätt att använda och ger ett oändligt utbud av innehållsämnen som du enkelt kan förvandla till blogginlägg.

Kämpar du ofta för att skriva klickvärdiga bloggtitlar? Detta verktyg hjälper dig att övervinna författarblocket och komma med engagerande titlar som din publik inte kan låta bli att klicka på.

Vi på CodeLedge erbjuder Sveriges bästa digitala marknadsföringstjänster. Om du fortfarande inte är säker på att skapa en framgångsrik digital marknadsföringsstrategi kan vi hjälpa dig. Prata gärna med oss ​​på hi@codeledge.com eller få en offert härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »